Prawko? Nieee, ale mam AlfęNapisał Garos
Pozdrawiam.
- Rafał
Prawko? Nieee, ale mam AlfęNapisał Garos
Pozdrawiam.
- Rafał
Też mam Alfę, i czasem włączę sobie halogenki (przód) bo wygląda super, A co?!? , A poza tym czy jadę na halogenach , czy 100 w mieście --- i tak mandat - tylko że tu prawko się może przydać zawsze to mniejszy mandacik, o ile niebiescy koledzy nie stwierdzą, że prawko nam już nie jest potrzebne i pożyczą je sobie za sumę punkcików. Pozdrawiam i szerokości...
156 Sportwagon 2,4JTD 2000r - była
159 Sportwagon 1,9JTDM 2006r - teraz
Nie przyszło ci do głowy, że możesz oślepiac innych??? A chociaż te halogeny masz prwidłowo ustawione?Napisał pablop
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Świecą trochę nisko więc nie oślepiam innych (nie mogę zabrać się za regulację),ale dobrze oświetlają pobocza, po drodze do domu wieczorami mam sporo dziczyzny, więc się przydają
156 Sportwagon 2,4JTD 2000r - była
159 Sportwagon 1,9JTDM 2006r - teraz
a ja tam śmigam na xenonach i halogenach w dzień a jak komuś się nie podoba to mu dodam drogowe :mrgreen:
głupich nie sieja sami sie rodzą.....Napisał Kosiar
i nie zapomnij o kierunkowskazach :mrgreen: ,a mnie ostatnio panowie w mundurkach zajechali droge i grzecznie zapytali czy chcialbym otrzymac 2 pkt. :roll: znajomi a wiec obeszlo sie na wesolo,ale uwazajcie z tymi halogenamiNapisał Kosiar
Z prawej strony nie ma problemu ,wystarczy wlozyc lapsko przez otowr w zderzaku zaraz obok lampy , z lewej juz nie jest tak latwo , bo jest plastik zaslaniajacy lampe , trzeba zdjac oslone spod silnika i od dolu sie dobrac do lampki .
PZDR
tu kliknij!
masz opisane, jak to zrobic szybko, bez brudzenia i wlazenia pod auto!