Cytat Napisał boss_do Zobacz post
tradelux
To że pytam na forum, nie oznacza, że chce kupić auto za połowę ceny... Brera to auto, które bardzo ciężko sprzedać z powodów chyba logicznych, i uwierz mi, te za 70 tys na allegro nie różnią się od tych za 45 tys! ! ! Osobiście się o tym przekonałem, a sprawdziłem już 6 egzemplarzy. Jedynym wyjątkiem są dwa JTS, które stoją po 38 tys, ale mnie interesuje tylko JTD.
No to zapraszam do siebie
Auto w bardzo dobrej kondycji technicznej, gratis doloze kompletny nowy rozrzad.
Brera sprowadzona cala w takim stanie jak jest. Niedawno przemalowalem blotnik + drzwi z powodu kreski od kluczyka (jest pelna dokumentacja przed naprawa). No i przydaloby sie psiknac maske z powodu odpryskow po kamyczkach (moge opuscic na to lub zlecic w dobrym warsztacie).
Wersja dobrze wyposazona - skora, nawigacja - na tym zalezalo mi najbardziej. Opony zimowe gratis, ale na nich za wiele nie jezdzilem, bo uzytkowana byla jak nie bylo sniegu.
Niestety za 45tys zl jej nie oddam, bo wiem co mam i to, ze legalnie zostala wprowadzona na nasz rynek.