ja nawet siedzialem w srodku (-= nie przypadla mi do gustu
ja nawet siedzialem w srodku (-= nie przypadla mi do gustu
Co było z nią nie tak?
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
juz nie pamietam ale nawet nie chcialo mi sie wsiadac do srodka a ogladalem ja juz zima............takze wychodze z zalozenia ze jak kupowac auto marzen to jak najmniej wpakowac w niego na starcie.........ta piekna czerwien 3.2 ktora sprzedala sie z lodzi tez do idealnych nie nalzeala..........a sie sprzedala takze sadze ze sie czepiam haha (zobaczyy co mnie uda sie kupic)
Wiadomo, też bym wolał mieć 70000 zł przygotowane na Brerę i wybierać jak mi się tylko podoba, no ale niestetyJa wychodzę z założenia że nie musi być idealne, niech po prostu wszystko ma tak jak powinno, a duperele typu wahacze, klocki, rozrząd itp to sobie człowiek zrobi ( zresztą przy każdej Alfie po zakupie od razu to robiłem ).
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
No powiem szczerze że jak miałbym wybrzydzać i wybierać tak jak był hciał na 100 % pod siebie, to też nie ma nic na alledrogo. Mnie by najbardziej interesowała sztuka z zakupu kontrolowanego ( serduszka ) hahaha![]()
"Zastanawiam mnie ostatnia propozycja, dlaczego napis Brera jest po prawej stronie i na tylnim zderzaku są plastikowe, czarne elementy ?"
Witam, ostatnio także poważnie myślę nad zakupem Brery.
Byłeś może oglądać te z Chrzanowa? -wszystko z nią OK?... bo te czarne paski i napis z prawej...
A ty coś kupiłeś?![]()
ja przez 2 lata na Brerę polowałem:
-rok >2007 (po lifcie),
-kolor bordowy (ja mówię wiśniowy)
-środek skóra czarny + czerwony (lub czarny)
-silnik tylko 3.2
-dach panoramiczny Sky View
-może być po lekkiej kolizji, byle dobrze zrobione
-z "pewnymi" papierami serwisowymi (i formalni prawnymi)
-preferowane kupione w PL,
-preferowane od 1 właściciela.
Jak już się pojawiła z 2008 roku z silnikiem 3.2 to czarna, bez Sky View.
Z początku mi nie podeszła jednak po 3 tygodniach "odpuściłem" i ją kupiłem - pozostałe (spełnione) warunki przeważyły.
Obecnie jestem zadowolony że już nie muszę przeglądać ogłoszeń i czekać na swój ideał - nawet w salonie byłoby cieżko.
Tych aut jest za mało żeby można było wybrzydzać w ofertach z rynku wtórnego.