a ja polecam wymienic olej ze względu na to iż mogło sie trochę narobić opiłków w skrzyni jeśli było bardzo mało oleju. Magnes mogł wszystkich nie wyłapać i szkoda ryzykować
Dlatego się psuje i panewki obracają,a w Man'ie nie
Nie no,takie tematy olejowe nie powinny byc generowane bo jak zawsze każdy ma inne zdanie i "większa połowa" znów się obrzuci błotem tylko dlatego ze ma inne zdanie o OLEJU
Mój znajomy,ś.p. starej daty mechanik ciężarowych na temat oleju zawsze mówił "ważne żeby dużo i tłusto..."![]()
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
Tak pomijając kwestię cudowności hipola (inna rzecz, że skończyłem przygodę z tą marką kilkanaście lat temu i cholera wie, czy teraz nie jest lepszy) to zmień głownie z uwagi na to, że:
- masz obecnie inną lepkość niż zaleca producent
- tak naprawdę nie wiesz co masz. W końcu wymieszałeś hipol z resztkami czegoś, co już było.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Kup mobil bo ma ładniejszą butelke i jest reklamowany. Hipol to gowno bo jest polski a wszystko co polskie jest do dupy. Niemieckie to je to kolego, ale naprawde git jest tylko amerykańskieSelenia to gowno bo za drogie ,wiec lepszy valvo bo z usa! paraflu za drogie i lepsze co innego .Jakbys plyn do chlodnic szukal to byle nie petrygo bo polskie i ma ch...wą butelke...kup prestone ITP ITD...
[C
Każdy ma swoje gusta i leje to na co go stać i co uważa za słuszne. Skończmy może takie tematy, bo do niczego nie prowadzą, tylko do nie potrzebnej dyskusji. Kolega będzie chciał to sobie wymieni, jego w tym głowa by Alfa mu służyła.
Ostatnio edytowane przez bonzaj ; 30-06-2012 o 07:32