fotki mile widziane![]()
fotki mile widziane![]()
Witam, podepne sie pod temat ale z troche innego powodu.
Otoz "zapadl" mi sie przycisk od recznego. Dziala prawidlowo, tzn musze go nadal wcisnac ale wymaga to wciskania palca w glab raczki, co w zime znaczaco utrudnia zabawe ;] Mial ktos podobny problem, lub rozbieral raczke calkowicie i moze powiedziec jak wyglada to w srodku i czego moze to byc wina?
![]()
Pewnie sprężyna się złamała. U mnie raczka schodzi ładnie wiec jak będę miał okazje zrobię fotkę tego przycisku![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Ale przycisk odbija, tylko jak by sie wsunal do srodka.
A czy na pewno się zapadł? U mnie też rączka sama schodzi ale nie ucieka do końca bo trzyma ją mieszek czasami wyrównuje się z przyciskiem i wygląda jakby się zapadł. Może Tobie się zsunęła i wyrównała z przyciskiem?
Faktycznie to raczka sie zsunela, myslalem ze to moze byc to ale probowalem ja przesuwac i nic, musialem troche poszarpac i dopiero wtedy wrocila na miejsce.
Wiem, że to 7 lat od ostatniego posta ale odgrzeję temat, czy komuś udało się naprawić problem z zsuwającą się rączką? Dzisiaj spotkał mnie ten sam przypadek, nie wiem czy rączka poluzowała się od gorąca czy co, ale za chiny nie chce trzymać. Mega denerwująca sprawa![]()