Ja tez mam dostępny system DSP ale nie mam pojęcia gdzie tam jest opcja wyłaczania głosników.?
Ja tez mam dostępny system DSP ale nie mam pojęcia gdzie tam jest opcja wyłaczania głosników.?
W mojej jest 8 głośników BOSE.
Wzmacniacz znajduje sie nad zmieniarka i nawigacia.Musisz odkrecic oslone zeby go zobaczycNapisał sergiusz1988
No to chyba przed sprzedaza ktos mi wykrecil wzmacniacz bo sa tylko gole kable. Bede musial sie rozejzec za takim wzmacniaczem.Napisał alfista x
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Z tylu w drzwiach powinny byc 2 sredniotonow + 2 wysoko tonowe. Zlaczki sa pod siedziskiem tylnej kanapy. Sprawdz czy masz wzmacniacz z DSP w bagazniku.Napisał Stanley
Orjętuje się ktoś czy do ar 166 można podpiąć zewnętrzny wzmacniacz, chodzi mi o to czy można podpiąć go bezpośrednio pod ics czy trzeba się zaopatrzyć w konwerter z high na low level?
A tak poza tym to ma może ktoś zdjęcia tylnego panela ics??
Zdjęcie niewiele ci pomoże, wtyczki są niestandardowe. Generalnie podejrzewam że dało by się jakoś podłączyć pod line out, ale nie wiem czy nie musiałbyś ingerować w oprogramowanie ICSa, żeby uaktywnić wyjście. Jak już chcesz coś aftermarket to obawiam się że będziesz musiał zadowolić się wyjściami głośnikowymi.Napisał b-ski
Nie bardzo leżą mi te wyjścia głośnikowe, gorsza jakość i wogóle tak nie estetycznie(no chyba, że w ostateczności), radia do AR166 z tego co wiem to robił BECKER to może to by się zdało: http://www.allegro.pl/item408615895_...ig_becker.html , właśnie dlatego chciałem zdjęcie tylnego panela żeby wylukać co i jak....;/;/
Załączyłem ci zdjęcie tylnego panela, jedyne jakie miałem na dysku. Złącze u góry to jedyne gdzie może pasować kabelek z aukcji. Wtyczka składa się z 3 połączonych wtyczek, podobnych jak na aukcji, ale coś mi sie nie wydaje żeby to było wyjście line out. Musiałbyś rozgryźć schematy połączeń. Gdzieś na sieci kiedyś widziałem opis poszczególnych pinów, spróbuj może poszukać.