Niestety saroo ma rację, problem w tym że chłop ma często dostęp do gratów których nie idzie nigdzie dostać i tu zaczynają się dylematy...![]()
Niestety saroo ma rację, problem w tym że chłop ma często dostęp do gratów których nie idzie nigdzie dostać i tu zaczynają się dylematy...![]()
Temat , wyjaśniony .
Amigas się odezwał ( nagły problem ze zdrowiem ) - czyli , wątki Alfaholików się potwierdziły , i wszystko się wyjaśniło,
Fakt jest tylko taki że dalej samochód stoi i zapuszcza korzenie w garażu .
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
( Przepraszam Pana Amigasa za ten wątek - głupio wyszło )
Dobrze się skończy jak będe miał częsci u siebie .
Ale , najważniejsze ze typ , Zyje i się odezwał no i wyjaśnił całą sytuację .
Ja wolę przejechać się osobiście do gościa w mojej okolicy który ma stodołę pełną włoskiej motoryzacji i sam wybieram co potrzebuję. Ty na drugi raz będziesz wiedział jak się zachować.
Amigas już nie jednego klienta wprawił w złość z jego terminowością wysyłki i nie jest tłumaczeniem że ma kłopoty ze zdrowiem choć jest mi przykro z tego powodu, powinien uprzedzić przed wpłatą że mogą być opóźnienia ale niestety nigdy tego nie robi. Takie handlowanie nie jest dobre dla niego ani dla klienta.
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Fakt , terminowość , kontakt to jego nie najlepsze strony ,
Ale , trzeba mu przyznać że się zna , wie co polecić , wie czego nie brać na co zwracać uwagę i ma czasami to czego nie mają inni przy dosc konkurencyjnych cenach .
Ale jak widać , nie ma ideałów .
Znać się zna, ceny są OK ale co z tego pali mosty na terminowości i niesłowności
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
dokładnie to potwierdzam. Całe szczęście że nie wpłaciłem mu kasy mimo że już wszystko miałem dogadane. Speszyłem się jego podejściem i baaaardzo ograniczonym kontaktem. W koncu towar kupiłem z allegro i miałem w ciągu 2 dni u siebie. Współczuje koledze, który od 3-4 tygodni nie ma auta złożonego.