Otóż to! Co prawda ze swoich jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, że są unikatowe i na prawdę pasują do 156. Jednak chciałbym jakiejś odmiany, na którą może w przyszłym sezonie się odważęNapisał taif
Dzięki za zdjęcia, o takie właśnie mi chodziło.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. czy Twoja Alfa jest na którymś z nich?
Z drugiej strony patrząc , jest tak jak piszesz . Twoje felgi są o wiele żadziej spotykane i przez to też ciekawe . Autko ładnie wygląda i na Twoich i na tych z aukcji .
Mojej alfki niestety nie ma na żadnym ze zdjęć . Możesz ją zobaczyć w dziale Nasze Belle . Mam też założone można powiedzieć " szpryszki " bo tylko 15 cali.
Znajomy sprzedał takie fele za 800zł z ładnymi oponami,bo wczesniej sprzedał swoja 156 na stalówkach i te mu zostały.Kazał mi po nie przyjechac a ja sie wybierałem pare miesiecy i niestety sie spozniłem...
nie ma przez to dysproporcji?Napisał ralf1977
Ja też mam Eibacha (czerwony) przód -40 bodajże, a tył -35. Jeździsz na seryjnych amortyzatorach?
W takim razie czekam na zdjęcie. Podobają mi się te felgi, może znajdę chętnego by się wymienić na moje 17"
Pozdrawiam.
- Rafał[/quote]
Nie do końca rozumiem o jakie dysproporcje chodzi...
Wygląd, czy prowadznie.
Wygląda jak na zdjęciu a prowadzi się sympatycznie. W zalezności od nawierzchni bywa nawet nadsterowny
Amortyzatory mam seryjne. A tak naprawdę to nie jestem pewien, bo mój szawagier fachowiec z fiata twierdzi, że mam (miałem) zawiesznie z pakietu sport co oznacza pewne różnice w porównaniu z seryjnym zawieszeniem.
Wg. mnie nie ma ładniejszych felg do alfy niż te oryginalne, ale to kwestia gustu
Życzę powodzenia w poszukiwaniach...
Moje osobiste zdanie jes takie, że sprychy są najlepsze, ale te, o których rozmawiacie sa tak na 6... w skali do 10.
To tylko moje zdanie...![]()
alces, tylko magiczne pięć kółeczek od gta
czasem można takie ukąsić na allegro za 2000 - 2500 zł
lepszych felg jak dla mnie nie ma do 156
ale wiadomo szprychy też bardzo piękne!
tez ładne są od AGT tuning BBS
tez ładne są od AGT tuning BBS ale nieznam ceny i modelu ale wiedziełem ze są piękne
Ja takiej okazji bym nie przepuściłNapisał rafal_n5
Napisałeś, że przód obniżył się o 3cm, a tył podniósł o 3cm. Więc jest to różnica 6cm (a to sporo), dlatego spytałem o dysproporcje. jednak patrząc na zdjęcie z boku, które wstawiłeś, dosyć nie widać tej różnicy 6cmNapisał ralf1977
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. a Alfę masz jedną z najładniejszych na tym forum.