do 105 konnej z 1999 r - 380 zł. ASO AR
do 105 konnej z 1999 r - 380 zł. ASO AR
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Poszło pw do Ciebie.
Pzdr
za 50zl kupiłem uzywkę i jeżdżę pół roku i cały czas jest cała
Ja jeździłem na kwasówce i zrezygnowałem z niej po 1 miesiącu. Nagrzewała się do niewyobrażalnych temperatur, nie dało się w jej okolicy nic dotknąć tak promieniowało ciepło. Wywaliłem, ją kiedy po wpadnięciu w dziurę na drodze rozwaliła mi znajdujący się powyżej elektrozawór overboost. Rura gumowa jest elastyczna lepsza na polskie dziury. Kupiłem właśnie tą z podanego linku i spokój. Ja kwasówki nie polecam.
A jak pękła? Jeżeli na prostym odcinku, to może wyciąć uszkodzony fragment i wstawić kwasówkę zaciskając opaskami, koniecznie szerokimi, wzmacnianymi. Cenowo i wytrzymałościowo do zaakceptowania.
Przerabiałem i opisywałem już raz taką moją akcje. Pękła mi ruła na odcinku 2-3 cm wzdłuż, po środku. Owinąłem taśmą,taśme wypierdziało przy drugim wciśnięciu gazu. Wstawiłem plastikowa rurę (byłem wtedy 2000km od domu, tylko to miałem) roztopiła sie. Wstawiłem metalowa wstawke zacisnąłem opaskami i.... pękła dalej wzdłuż, nawet pod opaskami. Nie radze kombinować bo szkoda nerwów. Stara rura będzie pękaćZacisnąć zęby i kupić nową,niestety.
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Ostatnio to przerabiałem w passacie TDI 130 ojca. Wymontowałem, zaniosłem do domu, poszedłem do sklepu rowerowego, kupiłem zestaw naprawczy do materaców dmuchanych, oczyściłem, skleiłem dołączonym klejem i owinąłem niepalną zbrojoną taśmą chyba 15 razy. Jak na razie 1000km i wszystko działa. 600zł w kieszeni. A zrobiłem chyba bardzo profesjonalnie bo po chipie dmucha mu ponad 1,6 bara..![]()