W tym miesiącu dużo swietnych zdjęc , takich w sam raz na plakat.
2 fantastyczna ale równie fajna 5 , 4 tez fajna , i jeszcze kilka innych , no i sama nie wiem..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
W tym miesiącu dużo swietnych zdjęc , takich w sam raz na plakat.
2 fantastyczna ale równie fajna 5 , 4 tez fajna , i jeszcze kilka innych , no i sama nie wiem..
Jak zobaczyłem 15 zdjęć to pomyślałem, że znowu jest rezygnacja z pobocza a tu jestem zaskoczony. Szkoda, że tylko na jedno można zagłosować. Proponuje wziąć kilka zdjęć z tego miesiąca do kalendarza nawet jak nie wygrają.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
2 i 12![]()
Pozdrawiam serdecznie
wow... pierwszy raz widze tak fantastyczny wybór... gratuluję wszystkim dobrych zdjęć. Miałem 4 faworytów i szkoda że może wygrać tylko jedno i trafić do kalendarza... wybór ciężki.
jakby pani z 3 była w jakiejś fajniejszej sztuce Gtv/innej fajnej Alfie nie miał bym dylematów. zostaje 5 i 8, ale sceniera 8 jest na tyle fajna, że jestem w stanie wybaczyć pewne niedociągnięcia techniczne :>
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Jest dużo fajnych zdjęć wybór trudny,ale zdjęcie nr 15 rewelacyjne jak dla mnie .
Alfa w powietrzu, oderwana od podłoża,świetne ujęcie.Gratuluję fotografowi
i właścicielowi alfiny.
mój głos poszedł na 14 - zajebiste zdjęcie !!
Nim do niego doszedłem to przeglądając poprzednie foty martwiłem sie że ciężko będzie wybrać faworyta bo po drodze było parę innych na prawdę dobrych zdjęć ale jak tylko doszedł do 14 to momentalnie zapomniałem o reszcie, gratki!! Chcę to zdjęcie w kalendarzu![]()
Również głos na 14, duży plus za pomysł !!!!