teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
Bardzo ciekawie to wygląda.
Widziałem coś podobnego w Bravo, montowane podobno fabrycznie i podobało mi się.
Osobiście lubię jednak jasne wnętrza i nie wiem czy sam na coś ciemnego bym się zdecydował, nawet nad przyciemnieniem szyb się zastanawiam, czy nie będzie za ciemno...
Ja oklejalem jakis czas temu czarnym carbonem (narazie tylko konsola bo czasu brak) i wg mnie i paru znajomych zajebiscie to wyglada. Na siedzeniach mam skore w kolorze musztardowym.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
fajnie to wyglada do czasu.Obym sie mylil ale mysle ze zaczna wylazic bable,folia zacznie sie wywijac przy guzikach i ogolnie obok otworow na wskazniki i guziki.Tak bylo u mnie i zrazilem sie do foli.Wszystko zdarlem i pomalowalem u lakiernika.Jakbym mial teraz cos oklejac zdecydowanie zrobilbym hydrografike.Pozdrawiam
Ja na calej konsoli, w kazdym otworze, zawijalem folie do wewnatrz i podklejalem dodatkowo klejem. Przez lato nic sie nie stalo a bylo troche upalnych dni. Zdaje sobie sprawe ze moze cos po czasie sie stac ale wtedy pewnie zerwe to i kolejny raz okleje moze jakims innym koloremZobaczymy jak to bedzie...
no ja tez mialem zawiniete pod plastiki i w otwory.Wyszla lipa niestety
A podklejales klejem czy tylko zawijales?
I jakiej foli uzyles? 3M?
Mozecie wrzucic jakies zdjecia? Sam zastanawiam sie nad oklejeniem konsoli, chcialbym osiagnac efekt podobny do tego: http://autokult.pl/2012/01/30/alfa-r...estautokult-pl