Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Profesjonalna pielęgnacja tapicerki skórzanej

lukanioo
    Gość

Domyślnie

Od tego tygodnia wszystkie zamówienia przyjmujemy tylko i wyłącznie poprzez sklep internetowy www.rascall.com.pl

Zmienia się również poziom i sposób rabatowania.

Rabat dla wszystkich forumowiczów 5% po wpisaniu na sklepie, w polu Kupon Rabatowy hasła "Alfaholicy"
    Rabat dla klubowiczów z kartą ARGENTO lub ORO 15%. Po zweryfikowaniu członkostwa wysyłam mailem kod rabatowy.

Zapraszam do zakupu.
    Łukasz

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Alfa GT CZARNA :-)

Domyślnie

cos wam stronka nie dziala jak powinna, w sklepie zamiast srodkow do czyszczenia skory do kupienia jest tylko aparat fotograficzny Canon A630
    dajcie znac jak bedzie dzialac prawidlowo

lukanioo
    Gość

Domyślnie

Nie wiem dlaczego u Ciebie tak jest ale u mnie jest wszystko ok. Sprawdzałem poza tym na kilku innych komputerach i jest tak jak być powinno. Spróbuj sobie wyczyścić cookies w przeglądarce i odświeżyć stronkę albo wejdź na Rascall | Long life of leather i przejdź do sklepu poprzez baner. Klienci normalnie kupują i stronka chodzi więc nie wiem co jest tego powodem u Ciebie.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Alfa GT CZARNA :-)

Domyślnie

znalazłem przyczynę, mam angielską wersję przeglądarki Firefox, i stronka odpala mi się w angielskiej wersji

lukanioo
    Gość

Domyślnie

Hmmm, to bardzo ciekawe bo na stronie nie ma opcji wyboru wersji językowych. Owszem, mam możliwość dodania takiej wersji poprzez panel ale nie wiedziałem że jest cały czas aktywna online. W każdym bądź razie dziękuję za info i zapraszam do zakupów.