Witaj
Ja jestem z Oleśnicy ale pracuje we Wrocławiu . Teściów mam z Paczkowa i rodzinę koło Świebodzic więc często jeżdżę trasą Paczków - Ząbkowice - Dzierżoniów- Świdnica.
Mam też kolegę z Starczowa więc okolica jest mi znana![]()
Niestety wiesz z czym kojarzy się rejestracja DZA ... i dlatego gratuluję "wyrwania się z schematu" temu użytkownikowi pięknej Alfy z takim silnikiem .
Eeeeeeeee to Ty SWÓJ CHŁOP jesteś
Na forum też jest kolega ze StarczowaBywałem tam kiedyś co drugi dziań jak prababcia żyła
Ja z Z-c (morbob-kuzyn), a we Wrocku studiuję
- - - Updated - - -
Choć powiem Ci, że gdyby DZA kojarzyło się z zapaleńcami od Golfów - takimi jak właściciel tego poniżej - to nie byłoby źle![]()
Pod maską jakiś czas temu było jakieś 2.0 z czegoś wrzucone. Teraz siedzi tam VR6
- - - Updated - - -
AHAAAAAAAA... To autko w miniaturce ma jakiś związek z Tobą, czy foto gdzieś znalezione i wrzucone ot tak ?![]()
Jaki ma nick kolega ze Starczowa na forum ?
Powiem tak , Golf ze zdjęcia naprawdę ekstra - zadbany, ładny lakier i w ogóle klasyka ale... ja oczami wyobraźni już widzę człowieka z dresach w białej czapce takiej cienkiej przylegającej do ciała, może to moje jakieś skrzywienie więc z góry przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.
Moje zdjęcie to własnoręcznie zrobione we Włoszech przy okazji zwiedzania miasta Pitigliano . Włochy to moja pasja , jeździmy tam z żoną 3 razy w roku i uwielbiam włoską motoryzację . Stara 500- tka to moje kolejne motoryzacyjne marzenie ... może uda się kupić jakąś do remontu .
Wojtek ale to tylko jeden taki golf jest zadbany w DZA a tak to jakieś same graty ;D
Zadbany, ale i tak to Golf...A VR6 nie można porównywać do BUSSO nie obrażając tego drugiego
![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/24817.html
A co do 500'tki -> widzę, że mamy podobne marzeniaChoć mnie na moje marzenia to hangar by się przydał... i wygrana w LOTTO
- - - Updated - - -
No jeśli uogólniać, to tak
- - - Updated - - -
No oczywiście![]()
![]()