Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: Boungiorno!

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał pablo83_05 Zobacz post
    Proszę młody chłopak a już wie jakie samochody są najlepsze... dobrze że zacząłeś od samochodu z charakterem a nie jak to bywa najczęściej w DZA od Golfa itp
    Trzymam kciuki za doprowadzenie tak pięknej Alfy do ideału !
    Ma to po kuzynie

PS. Skąd jesteś Pablo ?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar pablo83_05
    Mieszka w
    WROCŁAW I OKOLICE
    Auto
    ALFA ROMEO 159 1.9 150KM 2008, AR GTV 2.0 TS SPORTIVA

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    Ma to po kuzynie

PS. Skąd jesteś Pablo ?
    Witaj
    Ja jestem z Oleśnicy ale pracuje we Wrocławiu . Teściów mam z Paczkowa i rodzinę koło Świebodzic więc często jeżdżę trasą Paczków - Ząbkowice - Dzierżoniów- Świdnica.
    Mam też kolegę z Starczowa więc okolica jest mi znana
    Niestety wiesz z czym kojarzy się rejestracja DZA ... i dlatego gratuluję "wyrwania się z schematu" temu użytkownikowi pięknej Alfy z takim silnikiem .

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Witaj
    Ja jestem z Oleśnicy ale pracuje we Wrocławiu . Teściów mam z Paczkowa i rodzinę koło Świebodzic więc często jeżdżę trasą Paczków - Ząbkowice - Dzierżoniów- Świdnica.
    Mam też kolegę z Starczowa więc okolica jest mi znana
    Niestety wiesz z czym kojarzy się rejestracja DZA ... i dlatego gratuluję "wyrwania się z schematu" temu użytkownikowi pięknej Alfy z takim silnikiem .
    Eeeeeeeee to Ty SWÓJ CHŁOP jesteś

Na forum też jest kolega ze Starczowa Bywałem tam kiedyś co drugi dziań jak prababcia żyła

Ja z Z-c (morbob-kuzyn), a we Wrocku studiuję

- - - Updated - - -

Choć powiem Ci, że gdyby DZA kojarzyło się z zapaleńcami od Golfów - takimi jak właściciel tego poniżej - to nie byłoby źle

Pod maską jakiś czas temu było jakieś 2.0 z czegoś wrzucone. Teraz siedzi tam VR6

- - - Updated - - -

AHAAAAAAAA... To autko w miniaturce ma jakiś związek z Tobą, czy foto gdzieś znalezione i wrzucone ot tak ?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar pablo83_05
    Mieszka w
    WROCŁAW I OKOLICE
    Auto
    ALFA ROMEO 159 1.9 150KM 2008, AR GTV 2.0 TS SPORTIVA

Domyślnie

Jaki ma nick kolega ze Starczowa na forum ?

Powiem tak , Golf ze zdjęcia naprawdę ekstra - zadbany, ładny lakier i w ogóle klasyka ale... ja oczami wyobraźni już widzę człowieka z dresach w białej czapce takiej cienkiej przylegającej do ciała , może to moje jakieś skrzywienie więc z góry przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.

Moje zdjęcie to własnoręcznie zrobione we Włoszech przy okazji zwiedzania miasta Pitigliano . Włochy to moja pasja , jeździmy tam z żoną 3 razy w roku i uwielbiam włoską motoryzację . Stara 500- tka to moje kolejne motoryzacyjne marzenie ... może uda się kupić jakąś do remontu .

Cypek21
    Gość

Domyślnie

Wojtek ale to tylko jeden taki golf jest zadbany w DZA a tak to jakieś same graty ;D

Użytkownik Romeo Avatar Morbob
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie/Wrocław
    Auto
    GT 3.2 V6 2004

Domyślnie

Zadbany, ale i tak to Golf... A VR6 nie można porównywać do BUSSO nie obrażając tego drugiego

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Jaki ma nick kolega ze Starczowa na forum ?

Powiem tak , Golf ze zdjęcia naprawdę ekstra - zadbany, ładny lakier i w ogóle klasyka ale... ja oczami wyobraźni już widzę człowieka z dresach w białej czapce takiej cienkiej przylegającej do ciała , może to moje jakieś skrzywienie więc z góry przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.

Moje zdjęcie to własnoręcznie zrobione we Włoszech przy okazji zwiedzania miasta Pitigliano . Włochy to moja pasja , jeździmy tam z żoną 3 razy w roku i uwielbiam włoską motoryzację . Stara 500- tka to moje kolejne motoryzacyjne marzenie ... może uda się kupić jakąś do remontu .
    http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/24817.html

A co do 500'tki -> widzę, że mamy podobne marzenia Choć mnie na moje marzenia to hangar by się przydał... i wygrana w LOTTO

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Cypek21 Zobacz post
    Wojtek ale to tylko jeden taki golf jest zadbany w DZA a tak to jakieś same graty ;D
    No jeśli uogólniać, to tak

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Morbob Zobacz post
    Zadbany, ale i tak to Golf... A VR6 nie można porównywać do BUSSO nie obrażając tego drugiego
    No oczywiście