Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Temat: Brera z Łodzi, może ktoś wie coś na jej temat ?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Gereme
    Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    Była Alfa Romeo 156 Ti 1,9 JTD 16V SportWagon, obecnie jest Alfa Romeo BRERA 2.4 JTDm 210 KM

Domyślnie

Szkoda że sprzedający nie powiedział uczciwie o naprawach blacharsko-lakierniczych, które widać już na pierwszy rzut oka. Szkoda czasu aby tam jeszcze raz pojechać z miernikiem lakieru i udowadniać że ten koń jest wielbłądem. Aż boją się pomyśleć co może wyjść jeszcze mechanicznie... Szukam dalej, a wszystkim forumowiczom którzy mi pomogli i ostudzili emocje bardzo serdecznie dziękuję
    ...no ALFA, no fun !!!

Użytkownik Pirat drogowy Avatar tradelux
    Auto
    Brera

Domyślnie

Cytat Napisał Gereme Zobacz post
    Szkoda że sprzedający nie powiedział uczciwie o naprawach blacharsko-lakierniczych, które widać już na pierwszy rzut oka. Szkoda czasu aby tam jeszcze raz pojechać z miernikiem lakieru i udowadniać że ten koń jest wielbłądem. Aż boją się pomyśleć co może wyjść jeszcze mechanicznie... Szukam dalej, a wszystkim forumowiczom którzy mi pomogli i ostudzili emocje bardzo serdecznie dziękuję
    Miernik miernikiem - sprawdza się stan podłużnic, podłogi, dachu, zgrzewów i spawów itd. W tej cenie jednak nic dobrego nie może być...
    Budżet 5x tys zł pozwoli Ci kupić Brerę przedliftową z motorem 2.4JTD bez jakiś większych przygód. Za takie auto zagranicą trzeba zapłacić w ok. +/-11-12tys € i trzeba mieć trochę szczęścia...
    ---
    Bezwypadkowe auta na zamówienie. | Ogłoszenia: trade-lux.otomoto.pl
    Części eksploatacyjne do grupy FIAT/PSA

Użytkownik Rowerzysta Avatar fx25
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Brera Q4 Stelvio Q

Domyślnie

Cytat Napisał lizard Zobacz post
    szklany dach posiada kazda tylko nie wszystkie maja rozsuwana rolete od srodka bym moc korzystac z tej atrakcji haha
    hehe to tak jak moja ,

Cytat Napisał tradelux Zobacz post
    Za takie auto zagranicą trzeba zapłacić w ok. +/-11-12tys € i trzeba mieć trochę szczęścia...
    wniosek taki, że trzeba szukać kupionej i serwisowanej w PL.

Szukać, czekać, szukać, sprawdzać, czekać, szukać, sprawdzać, ... i się znajdzie.
    Mi to zajęło >2 lata .

Mimo wszystko najlepsze z tego ogłoszenia jest to że sprzedaje "to" słynny alfateam, pare ładnych fotek, dobry bajef i znajdzie się frajer ...
    Ostatnio edytowane przez fx25 ; 16-09-2012 o 10:42

Użytkownik Ogier Avatar lizard
    Mieszka w
    lodz
    Auto
    alfa romeo gt 1.9 jak i 147 1.9 jtdm BRERA 3.2 MITO 1.4 155 km

Domyślnie

jest kilka sztuk z polski na otomoto za wyjatkiem tej bordowej z poznania 3.2 (odradzam) ktore wygladaja na nie po przejsciach chocby ta http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-2...C25825306.html ostatnio widzialem ja w cenie 55 tys ale zdjeli ogloszenie...powodzenia kolego

Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    Była Alfa Romeo 156 Ti 1,9 JTD 16V SportWagon, obecnie jest Alfa Romeo BRERA 2.4 JTDm 210 KM

Domyślnie

Kolego lizard czy widziałeś tę Alfę z tego ogłoszenia do którego podałeś link za cenę 55 tys. Byłaby to dla mnie dość istotna informacja, bo właśnie dokładnie po nią się wybieram
    Ostatnio edytowane przez Gereme ; 16-09-2012 o 12:58
    ...no ALFA, no fun !!!

Mieszka w
    lodz
    Auto

Domyślnie

no moze po twoim telefonie zdjeli ogloszenie (-= daje swoja brerke rozbic ze widzialem za okolo 55 tys otomoto przegladam co dzien dla sportu oraz widzialem ladna sztuke w klekocie z wroclawia rowniez na oto moto POWODZENIA W ZAKUPIE (-= oraz napisz o tej z warszawy bo jak zobaczylem cene i rocznik 2009 to az plulem sobie w brode ze zaplacilem wiecej za 2007

Mieszka w
    Bełchatów
    Auto

Domyślnie

Ogłoszenie wisi dalej tej z Warszawy do której dałeś linka. Dzwoniłem i prosiłem tylko o nr VIN nie wdając się w żadne dyskusje. Teraz zamierzam zadzwonić z prośbą o podanie miejsca gdzie była serwisowana. A swoją drogą oddam swoją 156 SW w wersji TI w dobre ręce. Może koleżanki i koledzy znacie kogoś, kto poszukuje takiej Belli w doskonałej kondycji ?
    ...no ALFA, no fun !!!

Mieszka w
    Bełchatów
    Auto

Domyślnie

Temat zamykam, Sprawa nieaktualna... Wszystkim dziękuję za pomoc
    ...no ALFA, no fun !!!

Mieszka w
    lodz
    Auto

Domyślnie

To co kolega wkoncu kupil (-= po awatarze cos juz mozna wywnioskowac

Mieszka w
    Bełchatów
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał lizard Zobacz post
    To co kolega wkoncu kupil (-= po awatarze cos juz mozna wywnioskowac
    Kolega Lizard dobrze wnioskuje Koniec końców skończyło się w Niemczech... Ale stoi w garażu Opis co teraz posiadam jest poniżej awatara... Poszukuję teraz naszych klubowych naklejek, aby zaakcentować przynależność nowej Belli do naszego społeczeństwa, rameczki klubowe już są
    Ostatnio edytowane przez Gereme ; 29-11-2012 o 13:20
    ...no ALFA, no fun !!!