zamiennika nie kuouj bo wywalisz kase
Jedyne przeplywki jakie sprawdzaja sie w AR to Bosch i podobno magneti marelli
W jaki sposob czysciles przeplywomierz ze ulegl on uszkodzeniu ??
zamiennika nie kuouj bo wywalisz kase
Jedyne przeplywki jakie sprawdzaja sie w AR to Bosch i podobno magneti marelli
W jaki sposob czysciles przeplywomierz ze ulegl on uszkodzeniu ??
Jak bierze lewe powietrze to kontrolka się nie zapala, a silnik źle pracuje.Napisał hocken
Jakbyś był zainteresowany tym przepływomierzem to zadzwoń wcześniej, żeby się umówić - mój telefon 0504 960 860. Dobrze też by było gdybyś miał kluczyk do odkręcenia samego wkładu (torks security), a jak nie masz takiego kluczyka to natnij wcześniej wkręty brzeszczotem lub gumówką, żeby można je było łatwo odkręcić zwykłym śrubokrętem- wtedy nie trzeba będzie demontować całego przepływomierza tylko zamienimy wkłady i wszystko będzie jasne. Zobacz też, jaki masz numer przepływomierza, bo musi być odpowiedni.
z tą przepływką to ogólnie są dziwne historie, wymieniłem ostatnio podupadającą na nową boscha i też nie jest za dobrze...
na starej obroty idealnie w miejscu były, wadą było brak ciągnięcia na wysokich i "dziury w obrotach", po wymianie ciągnie ładnie do samej góry ale obroty falują...
więc trochę dziwna historia ale jakoś nie mam już sił z tym walczyć, tak czy inaczej co do zamienników to mam podobne zdanie jak koledzy.
po cało dniowej walce z alfa. udalo sie zorbilem zawieszenie zbierzonsc no i przeplywke.
owa przeplywka nie jest orginalna ale po wymianie i przeczyszczeniu perzustnicy. CUD.
inny samochod obroty nie faluja i wszystko jak bylo oki. na biegu jalowym przy pelenym obciazeniu swiatla radio klima wachaja sie od 1000 do 1100 wiec chyba oki. jutro ruszam w trase wiec wyjdzie w praniu. jak zacznie sie cos dziać to przyjade do Ciebie jak bede w wroclawiu. tak czy siak napewno odezwe sie. bardzo dziekuje za pomoc WASZE ZDROWIE!
aż sam jestem ciekaw ile da rade ten zamiennik przepływki ( 100km czy mniej lub troszke więcej )
A jaki to zamiennik - chińczyk, czy Magneti Marelli, bo jak chińczyk to na pewno nic nie warty. Jakby co to mój przepływomierz jest bosch 0 280 218 019.
pewnie jakiś gamex : http://moto.allegro.pl/item414306295...8019_nowy.html
albo opisywana juz kiedyś nataliafs : http://moto.allegro.pl/item416606394...6_166_gtv.html
No to raczej wyrzuciłeś pieniądze, ale spróbuj jeszcze sprawdzić na kompie, czy ta przepływka jest coś warta. Mój kolega z forum kupił kiedyś coś takiego i zwrócił czym prędzej.Napisał adamodg