boże nie wiem co powiedzieć
- - - Updated - - -
na bank jesteś hydraulikiem
boże nie wiem co powiedzieć
- - - Updated - - -
na bank jesteś hydraulikiem
Tak wiem wiem komcie będą zajebiste , bo przecież to się nie nadaje , itp ble ble ble , wiadomo gdyby to było z karbonu i ładnie pięknie zrobiłbym to bez ostrych kantów napewno było by że zajebista sprawa , lecz to ma działać nie wyglądać wg spełniało swoją rolę .
Nie jestem hydraulikiem
![]()
Punto... łezka się w oku kręciMoje najlepiej jechało jak kiedyś na dziurach cała obudowa z filtrem powietrza odpadła, ciągło powietrze aż miło.... a jaki dźwięk rasowy był
![]()
ja kupiłem alfe z stożkiem założonym prosto przed przepływką auto zaciągało ciepłe powietrze i dostawało za dużo powietrza stożek ma dużo większą przepustowość powietrza i nie wiem czy się dławił tym powietrzem dusił od ciepłego powietrza czy co. i do tego falował na obrotach. założyłem na stożek rurę aluminiową od wentylacji taką giętką i doprowadziłem do kratki na dole oczywiście pogorszyło to sprawę ponieważ przy dużej prędkości auto normalnie się dławiło i gasło.nie mogłem szybko jechać. pęd powietrza dusił auto dopiero gdy obróciłem rurę tyłem i przytkałem do połowy auto się naprawiło. przestało falować i mogę jechać 200 i nie gaśnie. nie wiem czy komuś dobrze radzę czy bzdury gadam ale u mnie tak właśnie to wyglądało i teraz to działa.