Czy ktoś jeszcze się odezwie? Z tego co widzę Dzumka jest w moim wieku, może my się już znamy, a nawet o tym nie wiemyuczyłem się i w mechaniku i w budowlance.
Piotrek
Czy ktoś jeszcze się odezwie? Z tego co widzę Dzumka jest w moim wieku, może my się już znamy, a nawet o tym nie wiemyuczyłem się i w mechaniku i w budowlance.
Piotrek
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
mnie nie będzie napewno bo ide na kawalerskie![]()
sobota 20-tego lub dzien pozniej w niedziele jak dla mnie,bo w ten wlasnie weekend tam bede,jesli nie grill to mozna by na jakas kawe sie zgadac jesli oczywiscie data odpowiada,aha i który z panów tak czesto mi macha obok RCKU :wink:
Mi osobiście jak już pisałem, pasują obydwa weekndy(no chyba żeby coś nagłego, ale mam nadzieję, że nic się nie wydarzy), tak więc dla mnie może być też 20-21.09![]()
Ja również odwiedzałem obydwie szkoły.Napisał b.piotrus
Mi również tak by pasowało.Napisał adi599
Przejeżdżam tamtędy dosyć często więc może to ja, bo macham na okrągło, tak że chyba będę musiał kogoś do machania zatrudnić.Napisał adi599
![]()
ja juz zatrudnilem i wlasnie dlatego kulam sie teraz do Nysy :roll: , spotkanie proponuje 20-tego w sobote o 16 , co do miejsca to moze miejscowi podpowiedza,a co dalej to wyjdzie w praniu moze jeszcze ktos sie zjawi,jesli cos nie gra to mnie poprawcie ale mysle ze bedzie git,pozdrawiamNapisał dzumka
Mi też pasuje 20 o 16 tej. Może parking nad jeziorem a tam sie zobaczy co dalej.Napisał adi599
Ok. 20.09. o 16- parking nad jeziorem, koło głównej drogi- będzie widać z ulicy i nikt się nie zgubi
![]()
Mam nadzieję że dołączą się również te osoby, które nie udzielają się w tym wątku a będą w pobliżu.Napisał b.piotrus
W czwartek jestem w Nysie i raczej juz nie bede mial dostepu do neta,a wiec do zobaczyska w sobote o 16.00, aha wedke sobie wrzucic do bagaznika :?: : :mrgreen: