Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Ale te auta nie trafiły do sieci dilerskiej tylko z tego co widzę są na placu importera czyli FAP. A naprawa auta po gradobiciu to nie jest już taki duży koszt jak kiedyś, coraz więcej firm się w to bawi.
Koledzy oglądałam raport turbo na TVN turbo naprawa tych samochodów według FAP wynosi tylko 1300 zł,a upusty sięgają nawet 10000 tys.więc kto ma kasę to jest naprawdę okazja!
Pewnie uszkodzenia obejmują rysy i "wgniotki" głównie na dachu. Pewnie w ogóle ich nie widać w rzeczywistości.
No podobno bardzo nie duże uszkodzenia jak sam FAP wycenił je na tylko 1300 zł czy grosze według cennika ASO.
- - - Updated - - -
Sami musicie przyznać że to wyjątkowa okazja.
Ja uparcie twierdze, ze od tej ceny jeszcze spokojnie mozna nie tyle rabat dostac, co jakies dodatki.
Salony chetniej daja dodatki niz schodza z ceny.
Byłem w salonie na jeździe testowej, dla jaj zrobiłem sobie wycenę wymarzonej, ale w miarę też rozsądnej Julki (bez zbędnych wodotrysków i TCT, ale to co każdy Alfista by chciał, czyli 170 KM, skóra, wszelkie sportpacki i hebel brembo), i wyszło mi ok. 92 tys. Pan z salonu, nawet bez pytania, stwierdził, że takie autko mogą mi sprzedać za 82 tys. Więc ja tu wielkich promocji nie widzę na tych furachJak by coś dorzucili - to spoko.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Przepraszam, że drążę, ale chyba jesteście trochę... macie klapki na oczach, czy coś
Skoro w katalogu jest napisane, że auto kosztuje 100 000 zł... a po wejściu do salonu, gadce szmatce dostajemy 10 000 zł rabatu, to przecież jak na aucie już jest 90 000 zł (bo gradobicie) to od niego i tak po gadce szmatce dostaniemy rabat.. powiedzmy 5000 zł... albo masę dodatków.
Czy Wy tego nie rozumiecie? Dalej będziecie twierdzić, że "phi... ale mi to rabat"?
TO JEST CENA WYJŚCIOWA taka sama, jak w katalogu na każde inne auto
Sorry, nie obraźcie się, ale trochę mi łapki opadają, jak to czytam![]()
70 max 75% wartości katalogowej to max sensowna cena za takie auto
15-20% to można mieć w FAPie na całe auto na VIPa znajomego![]()
ale kolega dobrze pisze, ze to cena wyjściowa i zejdą jeszcze sporo, więc o co bić piane![]()