Jasne że brać zaje..fajne są
Mi tam sie bardzo podobają i ładniejsze są od Twoich bez obrazy![]()
no to biore wielkie dzieki
Jeżeli fela jest bez odprysków - generalnie zadbana, i w dodatku opony są założone jedź sprawdź na wulkanizacje czy są proste, niech Ci podmienią i przejedź się. Jak wszystko będzie OK - to już decyzja należy do Ciebie, bo jak już to ktoś podkreślił to kwestia gustu, i jak Tobie się podobają to bierz i ciesz oko alusem![]()
no niestety ale do kolegi ktory sprzedaje mam dosc daleko musze mo zaufac na slowo
Ja już raz tak zaufałem, i źle na tym wyszedłem. Co nie oznacza, że teraz nie mamy wykonywać transakcji przez odległość, oby tylko wszystko było w porządku! Trzymam kciuki za sukces!![]()
Oglądam i oglądam i jakoś nie jestem do nich przekonany...Stylistyka jest jakaś "ciężka" i bardziej bym je widział w jakimś vweju niż Belli.Ale tak jak mówili przedmówcy wybór należy do Ciebie w jakich butach będziesz chodził.Pozdr!
Jak dla mnie Twoje bardziej mi się podobają, tamte mi się w ogóle nie podobają, jak dla mnie najładniejsze są dla Ali felgi Tristar 17"![]()
proponowałbym jakieś oryginały
zajrzyj:
http://www.alfavirtualclub.it/forum/...ic.php?t=34309
Jeśli o mnie chodzi to faktycznie, jakoś ciężko to auto wygląda z takimi felami. Ori zdecydowanie ładniejsze. Ale to sprawa gustu.