Nie no kolego jak chcesz diesela to sprzedaj tego i kup 156 w ON. Za duzo bawienia a później chcąc sprzedać takie auto nikt go nie kupi.... chyba że podpisałeż dożywocie z Tym autem.
Nie no kolego jak chcesz diesela to sprzedaj tego i kup 156 w ON. Za duzo bawienia a później chcąc sprzedać takie auto nikt go nie kupi.... chyba że podpisałeż dożywocie z Tym autem.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Najpierw rozbierz zatarty silnik oceń Ty czy Twój fachowiec co jest do zrobienia oszacuj koszty i decyduj.
- - - Updated - - -
Nie zawsze diabeł taki straszny jak go malują!
Sam fakt wysranej panewki nic Ci nie powie, jak zobaczysz co w środku "piszczy" będziesz miał realniejszy obraz ewentualnego remontu-zobaczysz skalę uszkodzeńCo nie zmienia faktu, że i tak ja osobiście skłaniałbym się ku remontowi a nie zakupie drugiego (nie wiadomo w jakiej kondycji) silnika, ale z resztą o tym już Ci napisałem wcześniej... i nie tylko ja z resztą
Na początku też oceń czy majster jest fachowcem czy "fachowcem"?![]()
Dokładnie o to chodzi ktoś musi rozebrać ten silnik,inaczej nie da rady cokolwiek wnioskować.
Na pewno nasze posty pomogą mu w ocenie sytuacji.
- - - Updated - - -
Ale musi to przeczytać i zrozumieć.
Tylko wiesz na pewno z własnego doświadczenia że część mechaniorów nie tyka się włoskiej roboty.
- - - Updated - - -
Bo jest nie naprawialna!