Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 164

Temat: Sylwester 2008 Alfaholików!!!

adasco
    Gość

Domyślnie

Kubas - z calym szacunkiem... tak juz wyszlo, ze latem jezdzi sie nad morze, a zima w gory. Do mnie jakos morze zima nie przemawia i mysle, ze nie jestem w tym odosobniony. Przedsmak zimy nad morzem mialem zreszta tego lata

Fred - wiem, ze masz niefajnie, ale ide o zaklad, ze jakos sie ulozy. Sam wiesz, ze ja tez nigdy nie mam kasy, a juz szczegolnie, jak trzeba gdzies jechac. I zawsze jade
    Moejscowka, jaka proponuje, to wies czerwienne, na podhalu. Obrazowo ujmujac - to swego rodzaju "przedluzenie" gubalowki w kierunku polnocnym. Wysoko, cicho, spokojnie, swojsko. Sek jest tylko taki, ze dom pomiesci ok. 25 osob. Co wiecej, trzeba by go rezerwowac JUZ, zeby caly byl wolny. Od biedy kilka osob da sie jeszcze upchnac po sasiadach, ale przeciez idzie o to, zebysmy byli razem zussamen w kupie.
    Dalej... koszt to jakies 35-40 zl (potarguje sie) za dobe. Sniadanie - 8-10 zl, obiadokolacja bodajze 18. Czysto, schludnie, miejsce do jedzenia i tanczenia. Sracze i prysznice obecne, TV takze. Obok jest wyciag - http://www.czerwienneski.pl/.
    Ogolnie fajnie. Placyk do jazdy ... hmmm. administruja nim zakonnicy, wiec nie wiem. Ale pewnie da sie dogadac. Kulig, ognisko i takie tam, to juz grosze. Przykladowo, w zeszlym roku za noworoczny kulig placilismy 80 zl od san. Podzielcie se na 4-5 osob w saniach.... prawie darmo...
    coz, anyway.... cokolwiek nie wybieramy, JA plus dwoje - jedziemy. Ale nie na marne :roll: 3 dni, oj nie.

darpes
    Gość

Domyślnie

Proszę o jak najszybsze konkrety w tym temacie co gdzie ,kiedy i za ile .podr

Fred
    Gość

Domyślnie

adasco, wszystko brzmi calkiem rozsądnie z tym ze problem mamy z czasem bo jak widzisz JUZ sie nie da rezerwowac. Musimy dac ludziom czas na przemyslenie. Mam nadzieje ze do konca wrzesnia sprawa bedzie juz zaklepana.
    Co do ilosci miejsc to chyba nie problem bo gdziekolwiek bysmy nie organizowali to po prostu liczy sie kolejnosc zgłoszen i juz.

tak dla porządku: gdziekolwiek to bedzie Kate i ja jedziemy

fred

DDEvil
    Gość

Domyślnie

jak juz pisalem Ja tez sie zjawie z moja druga polowka obojetnie gdzie to nie bedzie (chyba ze nad morzem to troche daleko )

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

W takim razie nie pozostaje nic innego jak dołączyć na tą imprezę . A zapisujemy się tutaj czy w oddzielnym temacie? W każdym razie my jedziemy w komplecie - 4 osoby !

Kate
    Gość

Domyślnie

Superjahu007, a Bestia :?: DD

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Kate, bestia nie jedzie gdyż ma zbyt dobry kamuflaż jak na śnieg :mrgreen: Wpadnie w zaspę i po besti :mrgreen:

areks
    Gość

Domyślnie

A moze propozycje konkretnych miejscowek(nazwa obiektu i miejscowosc) wylonic i zrobic jakies losowanko, ankiete :mrgreen: :mrgreen:
    Tak byloby najsprawiedliwiej... :roll: :roll:
    Moze i ja bym przybyl ze szwagrem Alfisti :twisted: :twisted: ...no i ma sie rozumiec z zonkami

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

No ja też pojadę. Może i z rodzinką ?
    P.S.
    Postaram się poszukać alternatywnego miejsca.

areks
    Gość

Domyślnie

Ja od siebie proponuje piekne miejsce na takie spotkanie :mrgreen: :mrgreen:

http://www.kliczkow.com.pl/kliczkow/...ylwestrowy.xml