No to pozostaje Ci życzyć aby podróż się opłaciłaDaj znać czy wracasz Alfą czy PKP
![]()
No to pozostaje Ci życzyć aby podróż się opłaciłaDaj znać czy wracasz Alfą czy PKP
![]()
To czekamy na odzew po oględzinach/zakupie
P.S. A Corse w jakiej masz budzie? "B"?
Napisał że w A.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
może zaślepka tak sama odstaje... ale jak by się przyjrzeć to warto by skupić uwagę na prawym przodzie bo listwa na zderzaku patrząc po zdjęciu ma jakieś otarcie(chyba że to cień tak padł) ale myślę że coś tam jest...
- - - Updated - - -
ciekaw jestem czy faktycznie to jest picowane auto czy w miarę przyzwoity stan![]()
Witam moja z 2000 r ma prawdziwe 200 000 najechane,dobrze obejrzana a jednak po roku wyszła rdza na łączeniach progów i na podłodze reszta spoko.Dobrze przyjrzyj się podłodze czy nie jest podgnita bo na pierwszy rzut okiem tego możesz nie zauważyć.Silnik 105 KM też daje radę przeważnie wszystkich wyprzedzam,ale fotoradarów coraz więcej więc noga z gazu.Powodzenia w zakupie.
Człowieku Posłuchaj mnie !!!
to sa najgorsze auta jakie kto kolwiek wyprodukował nie kupuj tego alfe sprzedaje sie jak sie rozlatuje
daj spokój kup niemieckie auto i bedziesz szczesliwy
wiem to z własnego doświadczenia
jechałem swoją zgasła pod czas jazdy i nikt nie wie co jej jest od 3 tyg nie mozna tego gó*na uruchomic
nie polecam..
- - - Updated - - -
w alfe to jedynie mozna kase na naprawy ładowac do jazdy sie wcale nie nadaje jak zawieszenie taki i motor porażka
i nie hejtujcie mnie panowie bo to jest prawda codziennie na forum jest po 100 postów typu "bella zgasła i nie chce odpalic" , "nie grzeja swiece" , zawieszenie puka itp naprawde posłuchaj kogos kto ma z tym doczynienia , w razie uszkodzenia nikt ci nie pomoże z forum bo tak naprawde to nikła wiedza uzytkowników może z 5% forum cos potrafi doradzicc ale reszta to porażka a i koszty naprawy sa naprawde bardzo wysokie
Pawel8513 po co siejesz defetyzm?? jakie obiawy Twojego auta są że nie odpala i co zostało już sprawdzone?? powodów może być wiele(ludzie tak psioczą na te auta, ale co się dziwić jak kupują egzemplarze zajechane jak d..a cwela) jak poprzedni właściciel nie dbał to będziesz miał z samochodem kłopot zanim zacznie jeździć. alfa jest dobrym samochodem który wymaga uwagi i znajomości najlepiej. jeśli nie masz ochoty wymieniać rzeczy na bierząco tak jak producent zaleca to lepiej kup sobie jakiegoś starego hitlerwagena;P
- - - Updated - - -
od niemców to chyba tylko podziwiam mercedesy najbardziej(konstrukcje starych silników mieli niezawodne, przez co prawie splajtowali, bo się nie psuły wcale. nie mieli co serwisować)