w bagażniku też jest taka mała aluminiwoa tabliczka, jak podniesiesz tapicerkę żeby się do zapasu dosatć
W 166 tabliczka znamionowa jest w bagażniku po lewej stronie, a jeśli diagnosta tego nie wie to kto ma wiedzieć? Właściciel pojazdu nie ma obowiązku wiedzieć gdzie jest VIN i Tabliczka, jeśli diagnosta chce coś sprawdzać to niech najpierw się zorientuje co gdzie jest i nie ośmiesza się stwierdzeniami że w aucie nie ma tabliczki. W moim przypadku na pierwszym przeglądzie w PL gość szukał VIN-u i tabliczki pod maską i nie chciał mi wierzyć że tam nic nie znajdzie, a na dodatek rok produkcji chciał wpisać z szyb (były rok starsze)bo nie wierzył włoskim dokumentom a w VIN-nie nie było cyfry z rokiem produkcji.
Rzeczywiście tabliczka znamionowa wraz z numerem VIN jest w bagażniku po lewej stronie .Podjade pokazać jutro Panu diagnoscie. Ale według instrukcji obsługi powinna byc pod maską- może były umieszczane w różnych lokalizacjach. Dobrze że jest bo już myślałem że mam przód dospawany od innego auta))
Ostatnio edytowane przez bartekalfa166 ; 10-12-2012 o 17:30
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.