Małe żarówki W5W są w sprzedaży pomarańczowe a do przednich można zastosować Osram Diadem 12v 21w sa to żarówki białe które świecą na pomarańczowo/dokładnie mają bańkę lekko błękitnawą/.
Małe żarówki W5W są w sprzedaży pomarańczowe a do przednich można zastosować Osram Diadem 12v 21w sa to żarówki białe które świecą na pomarańczowo/dokładnie mają bańkę lekko błękitnawą/.
A bo wy mężczyżni różnie rozróżniacie kolory jeśli żarówka orginalnie jest pomarańczowa to moim skromnym zdaniem wszystko jest ok.
Ja, jak kupowałem białe kierunki, to dostałem w zestawie pomarańczowe żarówki W5W i świeciły na niebiesko
A tak serio... świecą taką barwą jakiej są czyli wyraźną barwą pomarańczową![]()
Nigdy nie miałem z tym problemu
Więc teraz już nie wiem czy to wina żarówek u kolegi, czy jakieś zaburzenia postrzegania
Najlepiej będzie jak pokaże to na dobrym foto lub filmiku, to ocenimy![]()
Ale zaznaczam! DOBRYMNajlepiej HD w 3D
![]()
Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 09-12-2012 o 21:11
Jutro postaram się coś wyreżyserować![]()
Dobrze, że nie 3HwD![]()
-> Wczoraj ja byłem zmęczony całym dniem, a później rozbieraniem drzwi w Stilo do 'gołej blachy' i składaniem ponownym... On może też... Było ciemno i patrzyliśmy na to w świetle garażowym... Jak dla mnie róż. Ale w takim razie musimy z Szymonem (Morbob'em) sprowadzić na dół nasze mamy i zapytać, jaki to wg. nich kolor![]()
![]()
Pozdro
- - - Updated - - -
Napiszę Ci scenariusz![]()
Więc czekamy na mega HIT![]()