dopasujesz które, ja kupiłem wycierałki jakieś włoskie też uniwersal i kilka tych zaczepów, i dobrałem na parkingu, popędzany przez dziewczynę którą nudziła ta dłubaninaz tych fotek 1 i 2 wygladają podobnie do tych co ja stosowałem ale ja nie mam z motogum'u
![]()
[
Koledzy nie ogarniam tematu,tyle zachodu żeby zamontować wycieraczki,ja zakładam klijentom i nie mam z tym żadnych problemów.
- - - Updated - - -
Ok rozumiem i przepraszam gdyby się ktoś obraził nie każdy musi się na wszystkim znać.
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 12-12-2012 o 22:00
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
A jak już jesteśmy w temacie to chciałbym zapytać o tylne ramie-adapter do SW. Widziałem takie wynalazki które mają zwykły uchwyt na końcu na normalne pióra, jak to się spisuje? Mam dostęp do tanich wycieraczek (6-15zł w zależności od długości i spoilera) które działają bardzo dobrze przez 6-12 mieś i zastanawiam się czy takie rozwiązanie dałoby radę. Wiadomo można kupić droższe ale uważam że lepszy efekt da częstsza zmiana tylko kłopot z tą tylną bo najtańsza takowa z ramieniem to ~50zł, a samo pióro kosztowało by 8zł... Używa ktoś takiego ramienia-zamiennika ze zwykłą końcówką? Jak z dociskiem?
można kupić same gumy ( np w kauflandzie były 2sztuki 60mm za 7zł ) i wtedy oszczędzamy 1 minutę na rozbieranie bo gumę mamy gotową -
mało tego - mamy dwie :-) docinamy w 3 sek . i zakładamy :-) a druga na zapas
- - - Updated - - -
http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=guma&category=18688&country=1