A turbinka dobrze dmucha?
A turbinka dobrze dmucha?
Ile płaciłeś za hamowanko ?? Też się muszę wreszcie wybrać i zobaczyć jakie stadko ma moja niunia pod maską
Jak po dodaniu czyścidła do wtrysków przestało kopcić, to może coś się przypchało. Przejedź się po S8 i A2 na wyższych obrotach może coś się odetcha.
Co do winowajców to może Overboost (VGT) albo coś jest nie tak z VNT na turbince
Zazwyczaj powinno być więcej niż zbyt mało. Na pierwszy ogień sterowanie zmienną geometria turbiny i sama turbina - ewidentnie maksymalny moment obrotowy jest zbyt późno (dopiero przy2800obr/min), a moc maksymalna zbyt wcześnie przy 3500obr/min).
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Cześć, Sorka, że tak długo mnie nie było ,
Płaciłem 100zł, więc nie dużo
Teraz tak, przejechałem kilka razy na A2. i jakoś auto idzie, nie kopci itp.
Strasznie się męczę z tym logiem, Używam EML i ECUScan . Jade na 4 biegu chyba od 50 kmh/ do prawie 170 , co jest naprawdę trudne, nawet w małym ruchu .
Problem jest w tym,że MScan nie zabardzo chce logować, zaznaczyłem wszystkie czujniki i jakaś lipa ?
jak możesz wrzuć to w formacie xls.
sorki chodziło mi o csv
Nie da się bezpośrednio wgrać csv. ale to jest taki sam plik w środku jak ten xls, wystarczy zmienić nazwę.
Problem w tym ,że mało rekordów się tam pojawia , nie wiem czemu?
MS
logi są nie poprawne.
wyżej pisałem jak je trzeba zrobić.
i plik zapisz w formacie csv. tak abysmy mogli to otworzyć w MES i zobaczyć z tego wykres.