ok spoko jutro spróbuję ,
- - - Updated - - -
dziękuję , zanim jednak walne komara to jeszcze 1 pytanko czy pompa do 1,6 jest taka sama jak do 2,0 czy innych modeli czy , tez może tylko i wyłącznie 1,6 musi być .
- - - Updated - - -
dziękuję , zanim jednak walne komara to jeszcze 1 pytanko czy pompa do 1,6 jest taka sama jak do 2,0 czy innych modeli czy , tez może tylko i wyłącznie 1,6 musi być .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Wg EPER`a jest taka sama z tym, że były tam jakieś zmiany w 10/2001 i potem 10/2002 (przynajmniej tak mi się wydaje) ale lepiej dopytaj
sprawdziłem i pozamieniałem bezpieczniki ( i to nie o one robią mi na złość ) czyli zamawiam pompę paliwa .
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
ja kiedyś też po zamieniałem przekaźniki i ie pomogło a nowy zadziałał
weź podaj 12V na pompę
Kolejna alfa kolejne problemy
ja wymontowałem sobie pompę na stół i wtedy
wcześniej na pewno można tylko by trzeba było mieć kawałek schematu albo wiedzieć który pin przekaźnika daje plus na pompę a który masę
Kolejna alfa kolejne problemy
napisałem w dziale części czy ktoś nie ma na sprzedaż używanej pompy, to kupie i założę , używane są tanie wiec nie ma co szaleć , co innego gdybym mial garaz , a tak to delirki dostaje jak mam jakąś śrubę odkręcić , brrrrrrrrrrrrrrrrr
pompa założona , wszystko śmiga . benzynom tylko trochę teraz czuć w środku , ale trudno .
najważniejsze ze działa