Czy ktoś się wie jak wygląda sprawa z nadkolami z przodu(te plastikowe ).? Wiadomo czy są takie same przed i po lifcie?
Czy ktoś się wie jak wygląda sprawa z nadkolami z przodu(te plastikowe ).? Wiadomo czy są takie same przed i po lifcie?
Takie same
podepnę się pod temat.
Chcę kupić drzwi przednie prawe do Alfy 147 3d FL 2005 r. Na allegro są praktycznie same drzwi do wersji przed faceliftingiem. Czy będą pasować do mojego samochodu? W eperze chciałem to sprawdzić, ale ciągle wyskakuje mi błąd 503 i nie mogę sobie z tym poradzić.
nr VIN to: ZAR93700003281997
Dzięki za pomoc![]()
a zna ktos odpowiedź na pytanie dlaczego niektóre zderzaki po liftingu mają chromowana listewkę, tak na wysokości świateł przeciwmgielnych? Rożne są tez scudetta - niektóre mają chromowaną obwódkę, a inne ( np u mnie) nie jej nie ma...Czy były wersje distinctive bez sterowania radiem w kierownicy?
były wersje bez sterowania radiem z kierownicy - ja taką mam. Gdzieś na forum czytałem, że listwa była montowana od 2007 roku (?), ale na ile to jest wiarygodne, nie mam pojęcia.
To jak z drzwiami przednimi w 3d? Czy przed i po FL są takie same?
drzwi do wersji 5D są na bank takie same przed i po FL - wiem bo sam kupowałem. Jak jest w wersji 3D nie wiem ale nie podejrzewam żeby była jakaś różnica.
Co do listwy chromowanej w zderzaku to adamek_b ma rację - roczniki od 2007 mają listwę; te z roczników 2005-06 nie mają.
Moja 147 fl jest 2005 i ma listwe ;D
Ostatnio edytowane przez cuoreventi ; 28-05-2013 o 14:00