no dzień dobryNapisał DDEvil
a foty to gdzie??
jak bedziesz miał pytania wal smiało, witamy w rodzinie 156![]()
no dzień dobryNapisał DDEvil
a foty to gdzie??
jak bedziesz miał pytania wal smiało, witamy w rodzinie 156![]()
DDevil ale powiedz cene plsBo mysle nad czyms takim. To jest 2.4 zwykle czy multi jet??
Dobre pytanie bo właśnie miałem zadać takie samo. Powiedzcie mi szanowi koledzy czy w Alfie GT jest ten sam komp?
Mam u siebie po niemiecku a nie trawie strasznie tego języka. Wszedłem w menu, znalazłem w opcjach zmianę języka, próbowałem zmienić na angielski i wtedy pojawia mi sie komunikat po niemiecku którego nie rozumiem (jest coś o navi i przycisku ESC) i język nadal pozostaje niemiecki. Jeśli ktoś mogłby pomóc to proszę o łopatologiczne wyjaśnienie jak to trzeba zrobić.
...ok, po kilku godzinach zmudnego przeczesywania setek tematów wiem już że posiadam navigację z systemem Connect Nav+ i do zmiany jezyka potrzebuje setup cd. Takze moje pytanie mozna uznac za nieaktualne![]()
hmmm co do ceny to dosyc niska byla bo razem z przetlumaczeniem papierow itp 22500 ale wydalem prawie 500 zeby ja sprawdzic i tak jak juz pisalem do wymiany na juz wachacze gorne i za niedlugo amorki z przodu a tak pozatym wszystko ok.
spokojnie spokojnie narazie mam takie zrobione telefonem na szybko jak ja juz odbiore to umyje i zrobie fotkiNapisał Paweł156
to wrzuce.
A ja tam wiem wiem tyle ze 2,4 jtd 150 koni a o dokladnie to sie znawcow musisz pytacNapisał Konrado
![]()
multijet występował dopiero w wersji 175km i 200-210km(w 159)Napisał Konrado
no to czekamy niecieprliwieNapisał DDEvil
![]()
Napisał Paweł156
No ja wiem ale nie pisal nigdzie mocyKurde choruje na taka...
Na ktora ?? na tako co kupilem czy na 159 ?Napisał Konrado
bo ja to chetnie bym zamienil tego sportwagona na 166 ale po liftingu :mrgreen:
ale na to po liftingu mnie jeszcze nie stacale moze kiedys :wink:
na taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6097887Napisał DDEvil
ew skora by byla mile widziana i xenon ale taka tez jest fajowaaaaaaaaaa
Panowie proponuję trzymać się tematu :mrgreen:
Przepraszmy MISTRZU <biabelwesoly>