Dla mnie tak czarna z navi jest kusząca a przebieg 200kkm to nic strasznego, tych czerwoncyh nie widziałem nie wiem jakie są,ale tą z bielska mogę śmiało polecić tym bardziej,że jest z forum i naprawdę zadbany egzemplarz![]()
Dla mnie tak czarna z navi jest kusząca a przebieg 200kkm to nic strasznego, tych czerwoncyh nie widziałem nie wiem jakie są,ale tą z bielska mogę śmiało polecić tym bardziej,że jest z forum i naprawdę zadbany egzemplarz![]()
147 Pitusia możemy prześwietlić już w najbliższą sobotę na spocie
sprawdzi ja ok 20 osób ( jeżeli kolega chce ) więc opinia raczej obiektywna by była
alfaholik-Bioły
adamodg
Dzięki wielkie już zakupiłem tą z forum (Pomyślałem, że co, jak co ale ludzie z forum umieją dbać o Alfę) właśnie z 200k KM mam nadzieje, że to rzeczywiście nic wielkiego dla tego dieslka. To oficjalnie dołączyłem do zakochanych w Alfach po powrocie nią nie chcę już nic innego![]()
Proszę bardzo. Witamy i życzę frajdy z jazdy tą piękną alfą naprawdę jest świetna![]()
no to gratuluję zakupuNapisał yui
ale kur... czym w sobotę Pituś przyjedzie do Pszczyny na ślub ??
chyba że go zastąpisz? ( http://www.forum.alfaholicy.org/topi...,80.htm#149812 )
DD
DD
czy TM to Tomaszów Mazowiecki ?
Skubany szybki jest.. :twisted:Napisał yui
Gratuluje wyboru. Moim zdaniem 147 to najładniejsza Alfa ostatniego 10-lecia.
Pochwal się ile zbiłes z ceny, bo cena wywoławcza była mimo wszystko dosyć kosmiczna..
adamodg nie dam rady musze być wtedy na uczelni. Tak TM to Tomaszów Mazowiecki.
rigobert nad czym tu się było zastanwiać :-). Niestety cena kosmiczna pozostała 31k PLN ale jakoś ta mi najbardziej pasowała.
Pituś pojedzie na ślub służbową Corsąlub z kimś z BB
![]()
WITAM. Ogladałem wczoraj alfe 147 wszystko jest w niezłym stanie widać że auto zadbane no ale jest jeden mały problem ciężko wchodzi jedynka i wsteczny reszta biegów chodzi normalnie ale tym wstecznym to trzeba szarpnąć żeby wszedł. Koleś mówił mi że to przez wyprzęgnik ale jakoś nie jestem przekonany czy to na pewno to .
Łączy ludzi trawa, dzieli ludzi siano
Witam, przymierzam sie do zakupu alfy, mam juz nawet upatrzoną, alfa 147, JTD diesel 1.9 115 KM , rok 2004 przebieg 160 000 km. Stuka lewy wahacz, wiec najpewniej do wymiany, do tego dość twarde jest sprzegło, biegi zas wchodza wyśmienicie. Innych wad nie widze. Poradzcie co z tym sprzegłem, czy szykuje się wymiana ? Na co mam jeszcze zrócic uwagę? Może ktoś byłby chętny za odpłatnoscią przejechac się ze mną w okolice Poznania ją zobaczyc?
Ps. Czy czesto psuja sie piloty do centralnego zamka? Jest jakis z nimi problem że lepiej uzywac kluczyka a bagaznik otwierac od srodka??