Jak coś w najbliższym czasie będziemy organizować na pewno Cię poinformuję!
Jak coś w najbliższym czasie będziemy organizować na pewno Cię poinformuję!
Cześć kolego jeśli jesteś zainteresowany w przyszły weekend będziemy organizować jakiegoś ,serdecznie zapraszamy!
- - - Updated - - -
Spocika umkło mi.
Panowie a może by tak połączyc z KNT?
KNT koło Nowego Targu?
- - - Updated - - -
Bez obrazy taki żarcik!
ANET sorki, że nie odpisałem wcześniej ale w nie dam rady na tego spota dojechać bo coś mi wypadło..Co do żarciku to ja bym spytał czy KNT to nie przypadkiem koło Warszawy
- - - Updated - - -
Dejman147 - czemu nie..Zgadajmy się jakoś na privie.
- - - Updated - - -
Oczywiście Dejman147 nie obrażaj się o żarcikZnam trochę osób z Nowego Targu także nic nie mam do KNT
![]()
Szkoda,ale na pewno coś będziemy znów organizować spotykamy się dość regularnie może wtedy wygospodarujesz trochę wolnego czasu.
Obrazku nie wyświetliło mi siea co tam było
? ja zjade z trasy za tydzień w sobote takze mozemy coś pomyślec
tylko co do miejsca trzeba sie dogadac, w was tam z KLI dużo jest ?
ANET- tak tak Nowy Targ
Wiem że NT,mam nadzieję że się nie obraziłeś za ten mały żarcik.
Następnym razem spróbuję wpaść do Was ANETJeżeli chodzi o grupę Dejman to właśnie próbuję zorganizować jakąś.. Tak to chłopaki z KLI jeżdżą albo do NS albo zero spotów - dlatego właśnie założyłem ten temat, bo kiedyś był i padł ale liczę, że chłopaki zaczną się odzywać bo ostatnio w Limanowej mamy coraz więcej AR
![]()
można by sie spotkac gdzieś kiedyś np w Rabce albo gdzies, z rabki jest też jeden. U mnie w okolicach jest dużo AR, no ale....... jest to ale że chołopaczków jakoś nie cieszą spoty...