Ściągnij boczki pod konsolą i zobacz czy nie masz tam mokro za ICS`em (radiem). Może nagrzewnica cieknie i stąd te zwarcia.
Ściągnij boczki pod konsolą i zobacz czy nie masz tam mokro za ICS`em (radiem). Może nagrzewnica cieknie i stąd te zwarcia.
Doszedłem dlaczego nie działa dmuchawa, pali bezpiecznik który jest pod maską na podszybiu włożyłem znowu nowy i cuda wszystko w aucie po pewnej chwili zaczeło mrugać isc się wyłączał i włączał co chwile i nagle wszystko się unormowało. zaglądnołem pod maskę i bezpiecznik spalony... kolega mi mówił że może się dmuchawa kończyć i pobiera więcej prądu dlatego się pali bezpiecznik... niemam juz siły elektromechanik chyba się będzie z tym męczyć
no właśnie i chyba po prostu kupię wentylator na pewniaka z Alledrogo i od razu dam mechanikowi widziałem używki w dobrej cenie więc się na to zdecyduje...
A nie prościej wypiąć wtyczkę od wentylatora nawiewu. Włożyć na miejsce odpowiednie bezpieczniki i zaobserwować sytuacje?
Jak przepalają się bezpieczniki to musi być jakaś przyczyna. Same z siebie się nie przepalają.
Tam gdzie brakuje bezpiecznikana zdj. jaki ma być bo w instrukcji nie mogę znaleźć
ktoś zerknie jaki ma u siebie w tym miejscu ? ciezko sie jezdzi bez nawiewu przy 30stopniach na zewnatrz ...