Ja również jestem za. Jeżeli oczywiście tylko dam radę. A jeśli się uda to wezmę tatę( jest na kupnie następnej AR- chyba, że nie zdąży kupić, wujka(AR 156 SW) i brata( Lancia Dedra)
Ja również jestem za. Jeżeli oczywiście tylko dam radę. A jeśli się uda to wezmę tatę( jest na kupnie następnej AR- chyba, że nie zdąży kupić, wujka(AR 156 SW) i brata( Lancia Dedra)
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
No prosze ekipa sie zbiera multi kino mysle ze bedzie ok a co do daty trza bedzie ustalić
ja też jestesm za :mrgreen: ja termin spasuje to 100%
... a tak nawiasem z tarnowskich gór to troche daleko ...
nic sie niemartco to za kilometry jak tylko bedzie pasować to sie zjawimy
a 25,10,2007 tak jak piszecie jest ten spot i tez mam zamiar byc na nim - TYLKO NIE TA DATA :/
Miejscówka jest ok, natomiast jeśli chodzi o datę to ja bym proponował może jakąś niedziele. Piszcie co o tym sądzicie. PozdrawiamNapisał DRAGON2020
to moze 26 pazdziernik akurat niedziela
Również jestem zaCo do daty - może 19 październik (niedziela)? - mniej odległy termin a itak najwięcej ludzi chętnych na spot zgłasza się tydzień przed
Co do miejsca - tylny parking pod Multikinem pasuje idealnie - tak jak na poprzednim spocie w Krakowie. Po ustaleniu miejsca i terminu należałoby założyć temat z tymi danymi w tytule i zrobić listę chętnych
![]()
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
Jeżeli nie będzie to 25.10.2008 bo wtedy jest spotkanko w Pszczynie to będę na pewno.
No wiec jesli 25 odpada to pozostają dwa terminy 18-19 i pierwszy weekend października co do miejsca to mysle ze multikino jest idealne
Oczywiscie mialem na myśli pierwszy weekend listopada ale przeciez jest święto wiec napewno odpada