As... ułatwiło teraz glowa boli jeszcze bardziej -dzieki :mrgreen:Napisał as
a jakie masz???? ;//Napisał piotrsobon
piszac jezdze - rozumiem ze jezdzisz na calorocznych? takie nie ;//Napisał rigobert
As... ułatwiło teraz glowa boli jeszcze bardziej -dzieki :mrgreen:Napisał as
a jakie masz???? ;//Napisał piotrsobon
piszac jezdze - rozumiem ze jezdzisz na calorocznych? takie nie ;//Napisał rigobert
A ja proponuje Barum Polaris, co prawda jeszcze nie kupiłem (na dniach!!!), ale na takich jeździłem poprzednim samochodem i nieźle się sprawdziły.
No i cena przemawia za zakupem, bo opona w rozmiarze 195/50/15 za niespełna 170 PLN to nie jest dużo.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
Zgadzam się nie ma co przesadzać. Domyślam się, że Kolega jeździ na DEBICA FRIGO :wink:Napisał Sylwik
Jeszcze jedna ważna sprawa kupujac nowe opony zwracajcie obowiazkowo uwagę na date ich produkcji - proponuje uzgodnic ze sprzedającym podczas zamawiania, aby nie były starsze niż rok :>>
Barum POLARIS 2 195/50R15 82 T można kupić już za 142 zł z dostawą pod wskazany adres, ale najpierw proponuję wizytę w kilku pobliskich zakładach zajmujących się serwisem opon, bo kombinacja z samodzielnym zakupem może się okazać nieopłacalna :mrgreen:Napisał adk
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
z niedrogich dobre są SAVA eskimo S3, wydaje mi się że ciut lepsze od Frigo zwłaszcza na mokrym, niestety w rozmiarze 195/50/15 są tylko z indexem H więc kosztują ok 190 pln sztuka
Napisał Sylwik
Zadałeś pytanie, ja Ci odpowiedziałem, więc powaliła mnie Twoja logika, że to opony całoroczne. Pomijam już wszystko mówiącą samą nazwę opony Wintersport.Napisał rigobert
Pozwolisz wyjaśnie- zadałamNapisał rigobert
, popatrz w profil za odp. dzieki..
Napisał rigobert
zgadza sie typowo babskaops: ..napisales ze jezdzisz !!!! śniegu jeszcze niema wiec???....założyłam ze masz całoroczne....gdybys napisał jezdziłem.....prawdopodobnie bym zakumała :wink:
zrozumcie kochani panowie...poprosiłam o pomoc poniewaz musze sama sobie kupic...jestem poza granica Polski....uwazalam lepiej sie zapytac tu na forum.....niz sprzedajacego ktory by mi prwdopodobnie wcisnał jakis szajs :? .... Alfe mam 8 miesiecy a kupiłam ja na oponkach letnich....
Z całym szacunkiem dla mnie zwyklego kobiecego laika nazwa jak nazwa....chciałam Waszych osobistych opini jakimi oponkami zimowymi jezdziliscie... i czy mozecie je polecic niedoswiadczonej kobiecieNapisał rigobert
![]()
Jesli sie zle wyraziłam - mea culpa ;//
ja mam zimowki cos kolo takiego rozmiaru jak autor tematu i nie ma problemu
Przepraszam za foux pas, ale nick masz rodzaju męskiego..Napisał Sylwik
Ale ja na nich "jeżdże" w zimie..Napisał Sylwik
A "jeździłem" to na Hankookach w zeszłym roku w lato..![]()
Najprościej było napisać, że polecam Dunlopy.. zimowe Dunlopy oczywiście..
No bylo ...Napisał rigobert
![]()
Napisał rigobert
haha.... a temat kolega tez przeoczył![]()