z Tego co kojarze brera TI rozni sie od zwyklej bogatszym wyposazeniem ale moge sie mylic jesli tak to prosze mnie poprawic.
Jezeli chodzi o wyglad brery bardziej do mnie przemawia spider![]()
z Tego co kojarze brera TI rozni sie od zwyklej bogatszym wyposazeniem ale moge sie mylic jesli tak to prosze mnie poprawic.
Jezeli chodzi o wyglad brery bardziej do mnie przemawia spider![]()
Brera twardsza i z lepszymi heblami? O to chodziPoproszę o taką. Czarną
![]()
Sorry , Lesiu ale jazda Brerą to całkowicie inny poziom niż 159 ,dlatego ja będę robił ruch w odwrotną stronęNapisał Lesio
Wygląd........hamulce..........itd........HALO?? :?: A pomyśli ktoś w końcu o zbiciu wagi?
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Zrobiono to przy okazji retuszy MY 2008 , waga spadła w zależności od wersji silnikowej nawet do 80 kgNapisał fiergloo
Jeden woli córkę drugi teściowąNapisał rafter
DD mnie Brera nie leży. Miałem okazję się przejechać i Brerą i 159 i ta druga mnie bardziej mi podeszła. Może na niekorzyść Brery przemówiło wnętrze nie wygląd ale jakość montażu (może to wina egzemplarza) ale niesmak pozostaje. Natomiast 159 wywarło na mnie pozytywne wrażenie tak silnikiem jak i napędem.
Gdyby nie mieszkanie to może dziś jeździł bym 159.
Dla mnie jest cudna![]()
Przeciez wnetrza tych obydwoch aut sa takie same, z takich samych materialow i tak samo wszystko spasowane wiec to raczej na 100% wina egzemplarzaNapisał Lesio
No nie panel sterujący oświetleniem w podsufitce jest inny i boczki drzwi inaczej wykończoneA tak na serio to dla 1 lub 2 osób Brera jest moim zdaniem wygodniejsza ze względów na wieksze drzwi i niżej ( ale i tak za wysoko) umieszczone fotele. Napęd jest ten sam tylko Brera ma krótszą płytę podłogową co przekłada się na bardziej zwinne auto. Takie są moje spostrzeżenia
brera słyszałem że wygrała jakiś plebiscyt na auto geja