Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Temat: Uwaga przekręt

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007
    Łatwiej naiwniakom wcisnąć kit że 8 letni Disel ma 100 tyś przebiegu niż sprzedać w 100% sprawnego 5 latka z 200 tyś na liczniku.
    mój kolega ma renault kangoo z przebiegiem aż 34tyś. a auto kupił w salonie w 2000r.
    nie zawsze jest tak ze kazda furka ma nawalone pół miliona no ale rzeczywiscie juz liczniki są cofane od 120 do 150 tys, STANDARD w polsce.

kmito
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007
    Jednym słowem nasz klient nasz Pan . Powiedz co potrzebujesz a ja Ci to dam. A u nas wszyscy chcą auta z małymi przebiegami to mają
    No właśnie.
    Nie dalej jak wczoraj, zupełnie przypadkowo, rozmawiałem ze szczęśliwym właścicielem Citroena HDi z 2003 roku z przebiegiem notabene też 102tyś.km po lesingowego.
    Na moją skromną uwagę jaki jest sens leasingować samochód żeby robić nim 20tyś.km rocznie? I, że spodziewałbym się przebiegu rzędu 300tyś.km.
    Ale niech się nie przejmuje bo jak latał we flocie to przynajmniej był terminowo serwisowany.
    Odpowiedział najpierw pewnym zmieszaniem a później groźnym spojrzeniem urażonego "obrońcy ojca Rydzyka".
    Dyskusja skończyła się stwierdzeniem, że jego samochód śmiga jak pszczółka a swoją padlinę to ja mogę sobie wsadzić.
    A tak w ogóle to on przyjechał tylko na wymianę oleju i to i tak na wiwat dla świętego spokoju. :mrgreen:
    Także Koledzy śmiało zmieniajcie stany licznika ku ogólnemu zadowoleniu.