Prosba o wymiary gum stabilizatora nadal jest aktualna. Wiec jesli ktos posiada jakies wyciagniete w dobrym stanie lub nowe do swojej belli jesli moze mam ogromna prosbe aby je pomiarzyl
Prosba o wymiary gum stabilizatora nadal jest aktualna. Wiec jesli ktos posiada jakies wyciagniete w dobrym stanie lub nowe do swojej belli jesli moze mam ogromna prosbe aby je pomiarzyl
hej przepraszam ale mialem problem z kompem wczoraj i przedwczoraj. Pozniej pomierze i wrzuce wymiary
- - - Updated - - -
A więc tak:
A=51mm
B=40mm
C=38.5mm
D=31.2mm
E=11.5mm
F=4.5mm
G=6.5mm
H=35.5mm
J=34mm
K=4mm
Przy czym wartość C zmierzona przy ściśniętej gumie, tak że nie ma tej szczeliny która rozcina.
Kąta nie zmierzyłem bo nie mam czym. Ale mozesz sobie obliczyć z matematyki![]()
super, dzieki wielkie!
Mam tylko pytanie, czy te boczne "burty, wargi" na calej dlugosci maja wysokosc 4,5mm? Chodzi o wymiaj F
Ostatnio edytowane przez Bond_krk ; 01-04-2013 o 15:28
tak na to wygląda
- - - Updated - - -
Tylko nie wiem jakiej srednicy masz stabilizator. U mnie otwór gumki ma lekko ponad 21 mm wiec stabilizator 22.
To juz sobie zmierze. Srednica dla projektu nie ma znaczenia bo podejrzewam ze srodek otworu jest zawsze w tym samym miejscu tylko jego wielkosc jest rozna. A otwor zrobie sobie konkretnie pod moj stabilizator. Dzieki za pomoc jeszcze raz!