Ja jezdzilem przez niemal 8 miesiecy bez skretow, zajechalem do serwisu bo zaciekawil mnie ten temat i wyszlo ze caly klosz do wymiany.
Sent from my Iphone using Tapatalk
Ja jezdzilem przez niemal 8 miesiecy bez skretow, zajechalem do serwisu bo zaciekawil mnie ten temat i wyszlo ze caly klosz do wymiany.
Sent from my Iphone using Tapatalk
To na szczęście tam gdzie jeżdżę mam często okazję sprawdzić działanie swiateł
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
tak,byłam nieprecyzyjna, bo myślałam też o doświetlaniu zakrętów, bo jak w hali garażowej skręcam to widać ,jak światła podążają za skrętem
Napisane jest w instrukcji obsługi, że doświetlanie jest adaptacyjne. Im szybciej jedziesz tym szybciej na zakrętach skręcają światła. Wśród hebelków na środku konsoli jest wyłączający doświetlanie (przynajmniej w mojej wersji). Też myślałem, że nie działa dopóki nie użyłem tego przycisku, chyba tylko w takim celu go zamontowano![]()
Witam mam takie pytanko czy da sie sprawdzić xenona czy jest spalony czy moze i nie? bo jeden xenon mi swiecie a 2 nie myslałem ze cos jest z przetwornicą
Witam a gdzie moge dostac naklejke napis alfaholicy?
To chyba nie ten temat.
Jest wyszukiwarka i tam mozesz szukać.
Tu masz pomoc z mojej strony
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...kniety-26.html
Nie ma naklejek.
Ostatnio edytowane przez Alan22 ; 01-05-2013 o 17:06
Witam,
Mój pierwszy wpis dla Gulietty
Koledzy mam pytanie o poziomowanie ksenonów - od dwóch dni obseruję jak ksenony podczas ich odpalania podnoszą się do pewnego poziomu jednak nie jest to właściwa wysokość - świecą za krótko - gdzie szukać problemu??
W AR159 były czujniki na przednim i tylnym zawieszeniu - jak jest w Guliettcie??
Skręt ksenonów działa pięknie a te za nisko świecące światła mnie już irytują (w AR159 też tak miałem)
Dzięki za sugestie