Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: 155 16v by zender

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    lubelszczyzna
    Auto
    155 1.8 16v T.Spark 103 kW 1996r.

Domyślnie

Co to znaczy?
    Za części weźmie więcej niż za całe auto. Ale są dwa "ale"...
    Z tego co pamiętam to siedzi w niej 1.6 16V i błotnik nie są od zestawu... Próbować zawsze można. Co z tego wyjdzie to czas pokaże.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Arek
    Mieszka w
    Warszawie
    Auto
    155 155 155

Domyślnie

Cytat Napisał omron8 Zobacz post
    błotnik nie są od zestawu.
    Właśnie przez te błotniki może być jeszcze większy problem. Bo wiadomo że 155 nie kupi przypadkowa osoba.
    I z zendera to jej za dużo nie zostało

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    lubelszczyzna
    Auto
    155 1.8 16v T.Spark 103 kW 1996r.

Domyślnie

Za 2.0 8V w przyzwoitym stanie mógłbym dać 3k.

Gdybym był w 100% pewien silnika to bym zamontował LPG.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar SŁOWIK
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 155 '97 r 2.0 16V, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm '08 Q-Tronic

Domyślnie

Cytat Napisał omron8 Zobacz post
    Co to znaczy?
    Za części weźmie więcej niż za całe auto. Ale są dwa "ale"...
    Z tego co pamiętam to siedzi w niej 1.6 16V i błotnik nie są od zestawu... Próbować zawsze można. Co z tego wyjdzie to czas pokaże.
    Życzę duuuuużo powodzenia że weźmie więcej za części niż za całość, wszyscy "by brali graty" ale zawsze jest jakieś ale...ja chcę ją w całości bez względu na silnik i zmienione błotniki, takiej jeszcze nie mam, a chciałbym wreszcie mieć czerwoną alfę, ta mi sie podoba i u mnie na pewno nie zostanie rozmontowana i rozprzedana na części. I to jest właśnie idea tego co napisałem we wcześniejszym poście. Dwie belle uratowałem od złomowiska, 155ek zostało już bardzo mało więc możliwość uratowania kolejnej jest jak najbardziej do przyjęcia dla mnie. Tym bardziej że moja już jest prawie skończona, została kosmetyka ( nowe felgi, czekam na opony i montaż spojlera) i klimatyzacja ale to w późniejszym terminie.

Użytkownik Alfista Avatar lesio146
    Mieszka w
    SZAMOTULY(PYRLANDIA)
    Auto
    159 JTDm ; 156 V6 Qsystem

Domyślnie

Cytat Napisał SŁOWIK Zobacz post
    Życzę duuuuużo powodzenia że weźmie więcej za części niż za całość, wszyscy "by brali graty" ale zawsze jest jakieś ale...ja chcę ją w całości bez względu na silnik i zmienione błotniki, takiej jeszcze nie mam, a chciałbym wreszcie mieć czerwoną alfę, ta mi sie podoba i u mnie na pewno nie zostanie rozmontowana i rozprzedana na części. I to jest właśnie idea tego co napisałem we wcześniejszym poście. Dwie belle uratowałem od złomowiska, 155ek zostało już bardzo mało więc możliwość uratowania kolejnej jest jak najbardziej do przyjęcia dla mnie. Tym bardziej że moja już jest prawie skończona, została kosmetyka ( nowe felgi, czekam na opony i montaż spojlera) i klimatyzacja ale to w późniejszym terminie.
    Szacun
    Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.

Qlko5
    Gość

Domyślnie

napisze tak za 3 koła mi sie nie opłaca tego sprzedawać... jak bym zliczył wszystko co zainwestowałem odkąd ja mam to masakra... ale tego sie nie liczy poprostu... włoże gaz bo silniczek jest jak zegarek a prezentuje sie bardzo dobrze ! Przyjemność z jazdy ogromna! jak do niej wsiadam to czuje że jade prawdziwym samochodem a nie kupka sklejki! jaka moge kupic za 5 koła poznałem troche to auto i wole zainwestowac i jeździc pewnym samochodem niz kupic kolejne np za 5tke i znowu włożyc z 2ke zeby móc jeżdzic... bede sie rozgladał za dobrym gaziarzem raczej. Słowik jak szukasz fury do remontu to na allegro widziałem po 1500 nawet chodza ja osobiście uważam że moja jest naprawde godna uwagi i nie wymaga specjalnie remontów... i właśnie dla tego jak mam dostac za nia 3 koła to dziękuje bardzo Pozdrawiam