Ch*je kradną co się da. Kumplowi z dostawczaka ściągneli dwie felgi z oponami. Koła ukradli tylko z jednej strony bo nie było jej widać z chodnika ani z okien bloku.
Ch*je kradną co się da. Kumplowi z dostawczaka ściągneli dwie felgi z oponami. Koła ukradli tylko z jednej strony bo nie było jej widać z chodnika ani z okien bloku.
Ano niestety.Złodzieje są w każdym kraju ale nasz naród robi wszystko by choć w tym rankingu być najlepszym.
Kiedyś, pewien młody Niemiec zapytał mnie czy któryś z Polaków był kosmonautą.Mówię mu - był taki w 1978 roku a gość mi odpowiada - w takim razie to cud,że Wielki Wóz ma jeszcze wszystkie koła...
Dziwna sytuacja, że zniknęła tylko jedna sztuka. No chyba, że na prawdę ktoś spłoszył złodzieja ale to myślę dałby znać Tobie o tym.
Tak samo to, że ledwo założyłeś w piątek i już ktoś się połasił. Ja bym w takim wypadku od razu zaczął podejrzewać kogoś z okolicy. Ludzie tacy się wszędzie znajdą, którzy dla kasy sąsiada okradną
A felgi piękne![]()
Fakt, dziwne. Problem z podejrzewaniem sąsiadów jest taki, że mieszkam tu od roku dopiero i niestety nie znam zbyt dobrze nikogo. W poprzednim miejscu zamieszkania nie byłoby z tym problemów.
A jutro ma się zjawić pan dzielnicowy na oględziny. Tak na moje powinien sprawdzić wszystkie osoby notowane za kradzieże z najbliższej okolicy. A co z tego będzie, to zobzczymy.
I tu nie ma się co śmiać. Jak mi auto pod blokiem porysowali poszedłem na policje CHCIALEM zgłosić to zdarzenie. Ale pani policjantka spytała się czy wiem kto to zrobił, po krótkiej rozmowie stwierdziłem że to nie ma sensu. Bo to papierki dla nich dla mnie, strata czasu policji itp.
Wysłane z mojego HTC One S
Popytaj na skupach złomu, za jedną dostanie ok 5dych,to na dobrą flache jest. Skup powinien mieć i jego dane z dowodu.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie