W sumie masz racje więc Ci odpuszczę![]()
W sumie masz racje więc Ci odpuszczę![]()
a ja powiem tak, kupuje teraz na stacji BP alco za 10zł za szt, i wymieniam co pół roku i się nie martwie i nie żałuje bo na te kilka msc starczają, miałem wcześniej Valeo i po około 2latach sparciała guma i piszczały.
Miałem Boscha, miałem Valeo teraz mam marketowe. Bosch padł po pół roku bo przy duzych prędkościach zaczał skakać po szybie i hałasować. Z Valeo płaskich byłem zadowolony ale 2 lata temu kupiłem jakieś tanie płaskie w markecie wytrzymały 1,5 roku więc ostatnio znów kupiłem marketowe.
Ja mam Bosh ale same piórka wymieniam, wycierają jak powinny![]()
Ja polecam zdecydowanie hybrydowe wycieraczki Alca Heyner. Połączenie wycieraczki płaskiej ze szkieletową. Jeżdżę już rok na nich i ciągle przy 140km/h+ zbierają idealnie, są bezgłośne i do tego banany wyglądają super w 147Nie ma co przepłacać podwójnie za Boscha, jak i za inne części tej marki (w większości przypadków). Za komplet wychodzi poniżej 50zł. Motgumy testowałem również i też je mogę polecić spokojnie, jednak cena ta sama i w mojej ocenie Alci wypadają deczko lepiej.
Witam,
Jeżdżę już rok swoją alficą i jestem naprawdę zadowolony z oryginalnych wycieraczek... żadne zamienniki tego nie zastąpią. Ostatnio na tylnej szybie wyleciała mi guma z wycieraczki... Chciałbym kupić jedną sztukę, również oryginalną. Co polecacie?
Skoro twierdzisz, ze żaden zamiennik nie zastąpi oryginalnych to jedyne wyjście kupić całe ramie wycieraczki tylnej za 120zł
mam boscha i nie narzekam