jak już będziesz miał te fotki, to nie omieszkaj wrzucić na forumNapisał robak#21
Pozdrawiam.
- Rafał
jak już będziesz miał te fotki, to nie omieszkaj wrzucić na forumNapisał robak#21
Pozdrawiam.
- Rafał
Emblemat musi być, przecież to by była profanacja. Jeżeli chodzi o lampy to będą GTA, a nie żadne a'la. A do kolegi andro34 masz rację też dzisiaj do brata mówiłem, ze wymienię siatkę na czarną z tymi grubszymi oczkami (ta była już jak kupiłem belle) i pójde dalej, w miejsce tej kratki w grill'u też spróbuję wsadzić tą z grubszymi oczkami, ona się chyba nazywa "plaster miodu"
Jeżeli chodzi Ci Rafał o te 18-ki ze spotu "Postert" to już je wcisnąłem kumplowi do TT-ki, ja mam teraz 17-ki 8,5x17 Alutec, z pieknymi polerowanymi rantami i oponami 215/45 ET 30 fantastycznie sie wkomponowują w błotniki są praktycznie idealnie równo z linią nadwozia , a przez dość dużą szerokośc felgi powodują że opony się lekko zwężają ku górze, to taki tuning zza Odry.Jeśli chodzi o wycieraczki to na zlocie już je miałem, teraz to już drugi komplet tamte wytrzymały prawie rok czasu, one są dedykowane do AR 156, koszt obu to całe 39 zł.
Dzisiaj tylko do sesji zdjeciowej zakleiłem, no co Ty myślałeś że mam coś z głową i z tasmą bedę jeździł???? <patykiem> bo jak nie podejdzie taki designe to chyba łatwiej zedrzeć taśmę niż targać czarny lakier ze scudetto i ciekawe kto by mi później pochromował, bo te w spray'u to sobie co najwyżej na wsi (nie obrażając nikogo) malować w furmance coś można. Sorry stary ale jak ja coś robię to tak żeby miało rece i nogi, albo przynajmniej staram sie np. malując całe auto to komorę silnika też bym prysnął.
Jak się zdecyduje na to, założę inną siatke w zderzak, a może i w grilla i zmienie światła na czarne to porobię fotki i napiszę co i jak. Pozdrawiam.
Witam
wlasnie tez sie zastanawialem nad przerobieniem atrapy na czarny kolor i sie przekonalem jutro to bede robil i zrobie fotki jak to wyglada na mojej alfie.
pozdrawiam
opisz też jak tego dokonałeś.Napisał Kromek
Pozdrawiam.
- Rafał
Zrobilem juz.mam teraz czarna atrape zdjecia i opis dam wieczorem poniewaz siedze w pracy i nie mam jak zdjec wgrac.
pozdrawiam