Jak zdaze zrobic auto to wpadne napewno.![]()
Jak zdaze zrobic auto to wpadne napewno.![]()
U mnie podobnie, jutro Alfiszon dostanie nowe górne mocowania, łożyska amorków... i będziemy gotowi na spotkanko...![]()
<haha>
witam
co wpisac w navi zeby tam dojechac ????
szczecin ???? i jakas ulica czy cos innego ???
pozdrawiam
czekam na odpowiedz
Jacek 1968
http://maps.google.com/maps?daddr=Sz...36299&t=h&z=13
przy [142] widać parking, pierwszy od lewej. to właśnie tu
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Napisał bobryt
Dzieki bobryt ..........teraz to spoko do celu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
witam prosil bym jezeli bedzie ten sam kolega co ostatnio na spociku na krematorium, ten co mi mowil ze ma kabel i program do alfy, zeby wziol ze soba komputer i caly osprzed ze soba na spot jezeli wogule bedzie. pozdro
Postaram sie, najprawdopodobniej sie spoznie, bo mam szkole w wekend.
W razie co bede dzwonic.
Postaram się być, ale to dopiero jutro się okaże czy nie będę miał pracowitego weekendu
Jak wyjdzie, że mam wolne to przywiozę notebooka i kabelek (niebieski) jak by ktoś chciał.
do zobaczenia (oby)
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Zalamka oddalem dzisiaj alfe do robienia. wymiana oleju i zbieznosc kół ale to pikuś. mialem do wymiany tuleje stabilizatora i tuleje pływajace, mechanik dzwonil ze jedna strone robil caly dzien bo tuleji sie niedalo wyjac, trzeba bylo wyjac cala zwrotnice czyli wachacz dolny i górny, amortyzator i łączniki poto zeby zwrotnice zaniesc na prase i wycisnac tuleje juz czuje te pieniadze jutro kture tam zostawie:cry: :cry:
:cry: :cry:
:cry:
![]()
ano lipa. ale trzymajmy sie tematu![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70