Jak mam w SP EIBACHy to mam -30?
Jak mam w SP EIBACHy to mam -30?
A ja mam u siebie SP2 w SW i zawieszenie seria (jeszcze wszystko ori)
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Wczoraj sprawdzałem ePer i widzę że np tylne amortyzatory mają ten sam numer części w pakiecie 751 Kit Sportiva co w TI.
Z przodem zapewne jest tak samo. Sportpack to TI.
Ja mam zaś inną zagwozdkę.
Nie mogę zrozumieć dlaczego dla JTSa "Belgiana" pakowali tylne amortyzatory (sportpack) od diesli 8v i 16v, a do zwykłych JTSów te same co do Twin sparków... Mowa o sedanie.
Ja bankowo mam -40mm ... I przyznam, że siedzi świetnie. Kolega Jacu06 ma -40, ale przy 17 calach. Idealnie wypełniają wnękę. SP z zasłyszenia to -20mm.
Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 13-06-2013 o 12:32
Ja zdaje się też mam -40 z przodu a z tylu -35 na felach 17 bardzo ładnie się prezetuje ale karzą dziurę czuć a takto jest spoko tylko szkoda ze miska olejowa jest tak nisko.
Ale mętlik siejecieJeżeli wasza 156tka posiada pakiet Sportpack to jest ona niżej od seryjnej o 20mm!! Są to czarne sprężyny z logiem Eibach. W eprze sprężyny ze sportpacka widnieją pod nazwą "sprężyna Alfa Romeo Eibach" czy coś takiego. Obniżenie większe niż 20mm to już nie będą springi SP (no chyba że są juz tak zajeżdzone).
Majster nie wiem czy jest gdzieś możliwość dostania nowych sprężyn SportPack poza ASO. Cena jak na ASO przystało... w Rzeszowie za springi SP do silników 2.4 i 2.5v6 to o ile mnie pamięć nie myli 360 zł za sztukę do przodu i 280 za sztukę do tyłu, ceny z maja tego roku
Rozkoduj vin
Sportline są czarne, pro kit czerwone.