Tak, tak mojemu koledze tutaj pisali że kupił szrotową 159 bo za tania, walnęła już 40 tysięcy z hakiem i w porównaniu do innych nic w niej się nie psuje jeździ jak ta lala. Jak dla ciebie wyznacznikiem stanu jest cena to coś nie halo
Co do dobrego towaru, to bez obrazy, ale widziałem samochody od wielbicieli marki itd. i nigdy już od kogoś takiego nie kupię, ale jeżeli widzę stwierdzenie fan marki lub Alfaholik to nawet dzwonić nie muszę- przykład, piękny opis z wyjątkiem jednej sprawy, kosztującej 50% wartości auta.
Moja poprzednia Alfa była od miłośnika marki dość dobrze znanego, samochód niósł ze sobą duuże koszty lekko mówiąc, gdy wszystko było już nowe musiał iść na żyletki, natomiast obecna Alfa została zakupiona od osoby zarejestrowanej na AlfaClubie, ale ogłoszenia nie musiał nigdzie dawać, można się dowalić do 4 rzeczy w niej, faktycznie do 2, bo dwie to mody i tak musi być, przy kupnie, nawet pokazywał mi przedarcia na uszczelkach, nic nie ukrywał, jak czegoś zapomniał to pisał mi SMSa, w poprzednim egzemplarzu nie muszę ukrywać że niespodzianek była masa.
Chcesz dobry samochód to do Szwejci jedź