czemu zmienilam na alfe... bo ten samochod ma dusze i jest wyjatkowy- powiem ze naprawde super sie prowadzi i czasmi troche ponosiprzyspieszenie ma fajne,i kolor wyjatkowy... czerwony :twisted:
czemu zmienilam na alfe... bo ten samochod ma dusze i jest wyjatkowy- powiem ze naprawde super sie prowadzi i czasmi troche ponosiprzyspieszenie ma fajne,i kolor wyjatkowy... czerwony :twisted:
Dzieki za zaproszenie na strone www.forum147.com,ale ta stronka bardziej mi sie podoba......
bo my tu wszystko mamy fajniejsze <haha>Napisał elwirka
nie ma to tamto :twisted: czy ta strona czy tamta i tak zrzesza grupe miłosników tej pieknej marki![]()
Co prawda to prawda :mrgreen:
190 czyli W201 min diesel to 2.0 72KM dla 83-89r 75KM dla 89-93r w 1989 byla mala zmiana i to chyba o ten rocznik chodzilo
Mocy to to za wiele nie mialo, pomijajac to, ze W201 to namiastka MB (teraz wywolam mala burze i na pewno jakas mala tyrade) ale trzeba bylo wziasc jakies ladne W124 najlepiej CE !?! Brac AR to wporzo ziomyi przyjma Ciebie cieplo ciekawi mnie tylko jakie bedzie Twoje zdanie za rok
Pozdrowienia
Za rok to ja Audi TT bede jezdzic albo Mercedesem E klasa :mrgreen:
Napisał elwirka
Napisał elwirka
Raaaaany, to nie było od razu czerwonych mercedesów :?: :shock:
Ech, teraz to auto z duszą, a za rok....... :?
Jeśli bedzie dobrze sie sprawowac-bo slyszałam wiele negatywnych opini o tej marce,ze maja problemy z elektronika-to moze dluzej nia pojezdze :wink:
Ale jak na razie wszystko jest ok![]()
Hmm to musimy Cie kolezanko nauczyc jak sie zmienia auta....
![]()
o widze ze Kuleczka nam powróciła.. hmmm kiedy to kolezanka sie nam pojawi na jakims spociku?... wkoncu sie zbierzemy z kolegami i dopadniemy Cię na miescie hehe :twisted: