jeszcze jedno pytanie , szukam uzywanego pasa na allegro jest obojetne czy do ON czy PB
jeszcze jedno pytanie , szukam uzywanego pasa na allegro jest obojetne czy do ON czy PB
Ja też miałem podobnie niestety. Okazał się że miałem pasy do VW..... Najlepiej odkręć jeszcze boczki (te w które "wchodzi pas" jak się chowa) i zobacz czy masz napinacze i czy są ok. Jak nie to pasy kup z napinaczami (i radził bym sprawdzić wtedy oczywiście też kierowcę oraz podłączyć się do centralki poduszek [ ja miałem lampkę od poduszek podpiętą pod lampkę ABSu, zobacz czy nie równo gasną przy przekęceniu zapłonu, bo nie powinny])
Alfa Romeo 156 1,9JTD (77kW) 2000r.
Jeszcze tylko potwierdzę że u mnie też można klips pasa pasażera "wpiąć" do stacyjki.
Była: 156 1.9JTD SP3
no ja tez chyba mam od wieswagena, napinaczy nie mam bo widzialem jak mialem rozebrane auto przy robieniu podlogi , i kabelek wisi nie podlaczony przy pasie , nie zauwazylem jak te kontrolki gasna, ale odlaczylem kluczykiem poduszke pasazera i na liczniku mi sie zapalila kontrolka pomaranczowa ze jest wylaczona , a napinacz jak wyszczeli to pas juz nie dziala ?