A czy te fotele nie są większe? Chodzi mi o dłuższe siedziska bo standardowy fotel jest dla mnie za krótki ;( Nie tak że się nie da jeździćale w dłuższej trasie przydało by się podtrzymanie ud.
A czy te fotele nie są większe? Chodzi mi o dłuższe siedziska bo standardowy fotel jest dla mnie za krótki ;( Nie tak że się nie da jeździćale w dłuższej trasie przydało by się podtrzymanie ud.
A nie zastanowilo Cię, że to auto ma 1 rok i 3 miesiące i przyjechało tylko 5 tys.km????? I to w Niemczech???? Oni tam robią dużo więcej! Czy to oferta typu 'Nówka nie smigana, igla, 3 auto w rodzinie, od starego lekarza'!?........
To jest autko dla klientów serwisu Maserati - nie można go kupić w salonie. Przebieg jest sensowny, jak na takie zastosowanie auta.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dokładnie takie fotele są w wersji z pełną skórą, na długość siedziska zupełnie nie narzekam mimo moich 190cm wzrostu w znaczbnej częsci w nogach![]()