Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: Alfa nie chce odpalić

Użytkownik Rowerzysta Avatar dragon910
    Mieszka w
    Mazowieckie
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 150 KM grigio metallico

Domyślnie

Cytat Napisał Magik Zobacz post
    Pewne tematy powinny być usuwane, a w regulaminie powinien być dołączony zapis:
    "Użytkownicy zamieszczający posty powinni posiadać elementarną wiedzę lub umiejętność logicznego myślenia".
    Sorry za off'a, ale ten temat urąga ludzkiej inteligencji.
    Nigdy wcześniej nie miałem własnego samochodu, a dodatkowo nie jeździłem i nie miałem nigdy do czynienia z samochodem naszpikowanym elektroniką jak mój model alfy, a mam ją dopiero od 10 lipca. Dodam, że prawo jazdy posiadam od dwóch lat. Samochód ma roczny akumulator i nie był mocno eksploatowany na postoju, więc w życiu bym nie przypuszczał, że może on paść od zwykłego słuchania stacji radiowych. Komputer zaczął wyrzucać mi błędy, wskazówki zaczęły skakać, więc się przestraszyłem, że coś po prostu padło. Uważam, że forum jest od tego, aby zapytać bardziej doświadczonych i pomocnych kierowców, jeżeli ma się z czymś problem bądź czegoś się nie rozumie/nie zna się na czymś. Jeżeli Tobie to nie odpowiada, to po prostu nie czytaj takich tematów i zachowaj swoje "inteligentne" uwagi dla siebie.

Użytkownik Romeo Avatar Magik
    Mieszka w
    Skawina
    Auto
    Była:156 SW 2,4 20V Jest: Kia Sorento 3,5 V6+VW GOLF V PLUS 1,9 TDI[EGR off/pwrd conmir.pl]

Domyślnie

Tak tylko Ci odpowiem:
    1. Jeden punkt reputacji za komentarz.
    2. Jedno podziękowanie za komentarz.
    3. 3 PW o tym, że dobrze, że to napisałem.

Jeżeli, najpierw poczytałbyś forum - odpowiedź miałbyś na talerzu.
    Ale po co czytać?
    Pozdrawiam (i nie życzę poważniejszych problemów lecz bardziej logicznych wniosków).
    Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.

Użytkownik Rowerzysta Avatar dragon910
    Mieszka w
    Mazowieckie
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 150 KM grigio metallico

Domyślnie

A listów poleconych z gratulacjami nie dostałeś? . Tak się składa, że czytam to forum od kilku dobrych dni, aby jak najlepiej zapoznać się z alfą i wszystkim co z nią związane, a gdy mam jakąś wątpliwość i problem to grzecznie pytam. Akumulator padł akurat w takim momencie, że nie miałem czasu szukać i czytać innych podobnych tematów na ten temat, (zaraz po myciu miałem jechać, a ta "awaria" i tak to niestety opóźniła), a potrzebowałem szybkiej pomocy. Zgodzę się, że mój problem był znikomy wobec innych problemów jakie napotykają użytkownicy tego forum, ale w dalszym ciągu sądzę, że nie jest to powód, abym nie mógł zapytać, jeżeli czegoś nie wiem bądź nie rozumiem. Również pozdrawiam