Jak to dobrze być dla kogoś miłym rozczarowaniem;D
Jak to dobrze być dla kogoś miłym rozczarowaniem;D
Za podszeptem kolegów sprawdziłem ten cover, jako, że został już sprawdzony jako najlepszy. I powiem szczerze, zatkało mnie. Pięknie śpiewająca, piękna kobieta w pięknym aucie. I do tego studiująca prawo, tak jak i ja. Niech Ci Bella dobrze służy, i do zobaczenia gdzieś na drodze
P.S. Od siebie dodam, że warto też przesłuchać "Hallelujah" w koleżanki wykonaniu![]()
Ostatnio edytowane przez jeloo ; 29-08-2013 o 16:44
Ilu tu miłych mężczyzn;D Hallelujah to moja ulubiona jeżeli chodzi o nagrania no i Take a bow.Do pracy nad nimi się w miarę przyłożyłam bo piosenki wymagają wysiłku.Pozostałe są łatwe do zaśpiewania i dobrze się kojarzą;D
Znowu się zawstydziłam.Samochód jest genialny.Nie przejedzie niezauważony ;D Chociaż na początku ciężko się było przyzwyczaić i zapanować nad tą mała czarną rakietą ale teraz....;DWkurzająca jest tylko blokada kierownicy.Co się z nią naszarpie to moje.
- - - Updated - - -
Szkoda ,że nie alfa nie produkuje motocykli![]()
Jeśli chodzi o blokadę, to szarpnij mocniej w stronę w którą jest skręcona, a potem przekręć kluczyk, powinna puścić bez problemu. A takie szarpanie to w jedną, to w drugą, nic nie pomoże, a już z pewnością zapewni bezstresowej eksploatacjiJa pierwszy raz jak wsiadłem do Alfy, to też się solidnie naszarpałem.
Ja za pierwszym razem to myślałam, że już ją zepsułam;D
Nie, po prostu to trzeba zrobić zdecydowanie, ale z wyczuciem. Inaczej będziesz szarpać jak Reksio szynkę a i tak nic z tego nie wyniknie![]()
Uwierz mi ,że zrobiłam to porządnie;D
I mimo tego nie odskakuje blokada?